@Mikke A jaký to teda bylo? Nenudil jsem se a rychle to odsejpalo. Nevim proč, ale libilo se mi to víc než Men of Steel. Rozhodně lepší než Avagers 2. Zbytek Justice league představili zajímavím způsobem sice každej na 15 sekund a mimo děj, ale co. Afflleck krásně zahrál starnoucího Bruce Wayne a jako Batman se s tim nemazal.
@sfik Podle mého názoru Snyder natočil opravu hodně materiálu a spoustu scén z toho musel vystříhat. Proto se mi často stávalo, že je to hrozně roztěkaný a někdy si člověk řikal:" a jak se tam dostal a co dělá tady a kde to vzal." Film je hlavně natočenej spíše pro fanoušky komixu. Já jsem se nenudil naopak u Avangers 2 a Watchmenů (to bylo hlavně kvůli délce(a to maj přibližně stejnou stopáž s BvS)) jo.
@Mikke Nádhera, nicméně, ačkoliv je to podle gamesky, nelíbí se mi herní vizuální stránka snímku. Líbilo by se mi to více reálnější... (nemluvím o orcích, ačkoliv vypadají jako gorily, jsou vcelku fajn)...
@Sagart No jo, ale to byl pak problém, že by to nebyl Warcraft. Warcraft vždycky byl (bohužel nebo bohudík baravnej). Pokud by to vypadalo jako Pán prstenů, tak by to víc vypadalo jako Pán prstenů nebo cokoli jiného než Warcraft.
@Mikke Přesto by však mohli dát alespoň více shadů. Méně zbarevnit, více zešedit. Jako zase aby tam těch odstínů šedé nebylo padesát, ale tolko barev ve mě způsobuje, že je to pohádka pro děti a to, pokud vím, Warcraft není (nebo jo? :) )
Mě na warcraftu nejvíc děsí to že to je film pro děti v podstatě.. a že se tam jako budou mlátit molitanovejma mečíkama... Hru jsem hrál snad jenom jednou a strašně mě to prostředí nebaví, a jediný co mě tak nějak zaujalo byla takový to temný pojetí a nechápu jak ho hodlají přetáhnout do filmu. Podle mě to bude jenom krůček od Narnie...
@Sagart Jo přesně, nikoho nebaví věčně koukat jak má vzádu na slipáčích hnědej proužek :)
A k tomu LOTRu.. No, nezbývá než jim popřát good luck a pak se posadit a vysmát se jim :) Jinak doufám že civil war se nenechá zahanbit a že toho sliponoše s netopýrem a tou amazonkou zadupou, ovšem záleží jak se jim to povede...
@sfik V Civil war vkládám naději jen proto, že se tam možná konečně všichni ti "sjúprhrdinové" porvou pospolu a vykašlou se na rubání nějakých padouchů, přestože právě padouši jsou prakticky jediný důvod, proč filmy o již zmiňovaných "sjúprhrdinech" sledovat :)
@Sagart Tak budou si dávat na držku, to je jistý, ale stejně si myslím že tam nějakej villain bude. Ten proti kterýmu se to v závěru všechno otočí.. Nevěřím tomu že by "dobro" znázorňoval Cap a "zlo" Stark..
@sfik ale jo, věř tomu, že se budou celou dobu mlátit a nakonci bude mít kapitán proslov o tom, jak je svoboda důležitější než omezující zákony které je měli chránit... :-@
@svoa00 Hrál jsem jenom takový to jak tam byl princ Anthras a nějakej ten zmrzlej mečík. A jak říkám nějak mě to extra nebavilo. Spíš mě ty genocidy a morové nákazy a otcovraždění zaujalo, jakože Athrase nepotkal nějakej fajn happyend apod. Ono to žádná eRková zábava nebyla ani ve hře, ale jestli to ve filmu ještě okrojí tak to bude hotová sterilita. Btw. z trailerů jsem si nějak nevšimnul ale budou tam elfové?
@sfik Tak hlavně že mu neříkáš Anthrax a tomu meči Roh zimy :D A přece ti sám dost brzy sdělil, že necití žádný stud nebo lítost, tak to snad bylo jasné, ten jeho "happy end" bude v příznačném duchu. Upřímně - k fantasy Anakinovi se nejspíš nikdy ani nedostanou. Ono ale i předtím mají ke zpracování spoustu masakrů, zrad a vražd. Obávám se ale, že v případě tohohle filmu budou lítat vzduchem těla, ale cákance krve a drcené kosti budou co nejvíc decentní, zrada nebude mít emotivní efekt a při vraždě, která by měla přijít na konci, se kamera cudně odvrátí na na stíny těch dvou dotyčný na zdi.
Komentáře
Je tu niekto, kto videl Mozart l'opéra rock?
Nenudil jsem se a rychle to odsejpalo. Nevim proč, ale libilo se mi to víc než Men of Steel.
Rozhodně lepší než Avagers 2. Zbytek Justice league představili zajímavím způsobem sice každej na 15 sekund a mimo děj, ale co. Afflleck krásně zahrál starnoucího Bruce Wayne a jako Batman se s tim nemazal.
Orkové už vypadaj líp. Konečně správná atmoška a hudba by mohla bejt už z filmu?
A k tomu LOTRu.. No, nezbývá než jim popřát good luck a pak se posadit a vysmát se jim :)
Jinak doufám že civil war se nenechá zahanbit a že toho sliponoše s netopýrem a tou amazonkou zadupou, ovšem záleží jak se jim to povede...