@Monte Karstark pokud nedokáží nějak vymyslet zázračnou omlazovaci metodu, tak mě to asi nezajímá, je jen jeden Han Solo :-P všechno ostatní budou laciné náhražky.
@Monte Karstark Já jsem hlavně rád že vzali tak nějak starší týpky a že se vybodli na stylizování Sola do Justina Biebera.. Jako malej Carl z TWD je na pěst v TWD, jako Sola bych ho nepřežil...
@sfik Přesně. Druhá asociace je zadek. Nemůžu si pomoci, žemličku v tom fakt nevidím (i když se obávám, že odteď vždycky když uslyším slovo žemlička, budu v tom vidět prasárnu).
Ono to vyzerá, že ten glamorous kus pečiva má mať romanticky vzťah s tým kusom údeniny, takže možno tvorcovia vysielajú nejakú správu do podvedomia cez veľmi špecifický dizajn, aby boli diváci na ten párik celí žeraví. Zatraceně, žemľa síce nie je rožok, ale tie dve ingrediencie boli v zozname hneď za sebou a čo sa robí s párkom? Vkladá sa do rožka. Ehm... Freud was right.
Jéj... Tiež si sa zahľadela do Aragorna. Ja som si po pozretí LOTR ešte týždne sťahovala jeho obrázky. Ale viac sa mi páčil v prvom dieli so strniskom, než na konci tretieho s bradou.
Komentáře
http://www.gorilla.cz/2016/03/strazci-galaxie-2-objevi-se-i-sly.html
=D =D :twisted: