Drak má tři hlavy...

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace

Tyna reaguje:

12. 10. 2006 (09:27) X

(Sakryš, nevím, jak reagovat až na tu poslední otázku. No nic. Dám to sem.) John Sníh sice vypadá jako Stark, ale je docela slušná naděje, je synem Lyanny Stark a Rhaegara. A to by z něj dělalo synovce Daenerys. (A mohlo by mi to dost zkomplikovat život, když má na Zdi Melisandru, která furt chce tu "královskou krev")

Tyna reaguje:

12. 10. 2006 (09:28) X

Omlouvám se za zmatky, ten vzkaz pochopitelně reaguje na tu otázku pod tím.

Hanina reaguje:

12. 10. 2006 (09:46) X

A víš, že je to velice zajímavá myšlenka? Kdyby byl Jon Rhaegarův syn, čili Daenerysin synovec, a k tomu ještě byl naživu Rhaegarův manželský syn Aegon, jak navrhuje Samwell, tak už byli tři - tři hlavy.

Alek reaguje:

12. 10. 2006 (13:31) X

hehe, no nak tak to bude. ted uz jen rozsifrovat toho Aegona ci jineho draciho potomka. Verim, ze ho mame na ocich, jen to to nevime a mozna to nevi ani on sam:-)

Tyna reaguje:

12. 10. 2006 (16:09) X

Mno, lord Tywin řekl Tyrionovi před svou smrtí, že není jeho syn... :) Ale to už je hodně ivoká teorie, to uznávám. (Ale kdyby tu chtěl někdo argumentovat tím, že Tyrion vypadá jako Lannisterové, mám protiargument: to může mít po mamince lady Joanně Lannister, to byla Tywinova sestřenice:)

Alek reaguje:

12. 10. 2006 (17:46) X

No tuhle teorii prosazuji uz tak dlouho, a jsem za ni na forech vysmivan, ze jsem ji tady tentokrat ani nezminil:-) A to ze nekdo vypada jako jeho rodice, nenechte se zmast. Viz treba ten Jon, u kteryho mi to Samwell pripomnel, to ze se chova jako Stark je dany vychovou, a podoba muze bejt ciste nahodna...

Tyna reaguje:

12. 10. 2006 (18:54) X

S těmi rodiči je to sice pravda, ale zrovna u těhle dvou ani argumentovat vsugerovanou zdánlivou podobou nepotřebujeme. Jon může být Stark po mamince (Lyanna) a Targaryen po otci. Tyrion to samé.

To s Jonem je vůbec moje oblíbená teorie. Ono se to totiž vyloženě nabízí. Copak to asi Eddard sestře sliboval? a proč u toho krvácela? Myslím, že hned v prvním díle je několikrát zdůrazňovaná nesmiřitelná nenávist krále Roberta k jakýmkoliv Targaryenům (a to i k nenarozenému dítěti Dany). Jak pak by se asi Robert zachoval k dítěti Rhaegara a Lyanny, kterou si chtěl vzít sám? Neprohlásil Eddard Jona za svého bastarda proto, aby ho ochránil? Asi jako chtěl Sam Fialčina chlapce, než s ním Jon zahrál falešnou hru. Třeba se nám autor snaží něco naznačit.... :)

Samwell reaguje:

12. 10. 2006 (19:02) X

ad Aegon: To jsem pouze vycetl na http://www.westeros.com . Sam netusim, jak na to prisli:)

ad Jon: O teorii nahodne podoby dost pochybuji. V pripade, ze by mel byt Jon vlastne Aegonem, bych ji primo vyloucil, bo spojeni genu dornskych Martellu a kralovske linie Targaryenu(temer "neredena" krev stare Valyrie) by ti vzhled Starku nemohlo dat. Myslim, ze ve Hre v prvni sve kapitole Catelyn porovnava sve deti a zjistuje, ze se pouze Arya podoba Starkum. Zato Jon se Eddardovi podoba hodne( a mozna to byl castecny duvod, proc ho Cat nemela rada).

Samwell reaguje:

12. 10. 2006 (19:03) X

taky jsem zastance tehle teorie:)

Samwell reaguje:

12. 10. 2006 (19:05) X

Sorry, ze v tom delam bordel

Myslel jsem tim teorii, ze Jon je syn Rhaegara a Lyanny

Hanina reaguje:

12. 10. 2006 (19:39) X

Mně zase taky napadlo to o Tyrionovi, a připadá mi to pravděpodobnější, než že by byl naživu Aegon...

Alek reaguje:

12. 10. 2006 (19:49) X

souhlas, pravdepodobnejsi je Jon a Tyrion...a i kdyby byl nazivu Aegon, jeste to neznamena, ze by musel byt automaticky jednou ze tri hlav (treba by byl po strejckovi Viserysovi:-)

Tyna reaguje:

12. 10. 2006 (20:09) X

Tyrion se Jonovi svěřoval, jak byl v mládí posedlý ohni a ve Skále si je zakládal. A taky často snil o dracích, mluvil o nich a přemýšlel o těch lebkách.... To taky ledasčemu napovídá... A nebo si s námi GRRM jenom hraje:)

Alek reaguje:

12. 10. 2006 (20:21) X

A taky byl pak nadmiru fascinovanej tou tajnou draci komnatou, kam ho vzal Varys...nemluve o opojeni dracim ohnem alchymistu:-) a to nemluvim o tom, ze on proste nemuze bejt synem Tywina, prebyva mu jedna vlastnost oproti jeho nemu a jeho sourozencum, a to je soucit...:-)

gessy reaguje:

12. 10. 2006 (22:47) X

mozna si to pamatuju spatne, ale mam pocit, ze jaime nebo cersei vycitaly tyrionovi, ze jejich matka pri jeho porodu mela velke bolesti a nebo i ze zemrela. To, ze nekdo rekne nekomu, ze neni jeho syn nemusi byt fakt. ale muze to byt ve vzteku. Jinak jsem si vsiml, ze kdyz neco GRRM naznaci, tak kdyz se priste ukaze podobny priklad, tak to dopadne uplne jinak. Nikdy se neopakuji podobne zvraty.

Hanina reaguje:

13. 10. 2006 (07:30) X

Faktem zůstává, že Tyrionova matka, lady Joanna Lannister, při Tyrionově porodu opravdu zemřela (Cersei to Tyrionovi vyčetla nejednou), a dalo by se velice pochybovat o tom, že by si lord Tywin neohlídal svoji manželku a nechal ji spustit s někým jiným... konkrétně s nějakým Targaryenem.

1234568»

Komentáře

  • upraveno 17. května 2012
    No ale to o nom povedala znama, co lieci deti v Somalsku ci Kongu, takze to povazujem za irelevantne :))))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. května 2012
    Inak, zase sme úplne mimo témy, predtým idem to témy "Sranda topič" tak, že som prosto vedel, o čom bola predchádzajúca debata a čo som napísal, teraz keď som klikal na túto tému chvíľu trvalo, kým som si spomenul, čo sme vlastne riešili skutočne :D
  • upraveno 17. května 2012
    Jukni do záhlaví izby a hned budeš vědět, že se tu řeší, kdo krom Daenerys a jejího přeživšího zaměněného synovce Aegona je třetí hlávka plná nakružaného zelí :-))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. května 2012
    Aha, asi riešite, aké pekné sú deti Targaryenov, keď sú splodené z krvismilstva :D Ja Posledné číslo slepého kúzelníka som to nepochopil :D
  • upraveno 17. května 2012
    Posledné číslo slepého kúzelníka - vynikající :))) u nás se říká výškrabek z porodního kýblu :-))
  • upraveno 17. května 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

    Krisa napsal(a):

    Jarla napsal(a):

    Novorozenci leda E.T.mu

    Chichichi, tohle si už hodně dlouho myslím. Akorát mi pak je děsně trapné, když se všichni rozplývají nad něčím miminkem (to je krásné, celý tatínek...) a já tam vidím malou, růžovou (občas nafialovelou), měkkou a hodně rozbitnou hroudičku :)))
    Přesně tak. "Jééé, to je krásný!" "Co???!"
    U matek se to dá omluvit hormonama, u otců neochotou připustit, že mají podíl na něčem tak nehezkém, ale reakce okolí nechápu. ;)
    ach, mluvíš mi z duše. Já na takové výlevy říkám, že každé dítě je v očích své matky to nejhezčí a nejchytřejší. A že si totéž myslím o svém psovi. Citlivé povahy si to vezmou osobně a urazí se, ostatní se zasmějou.
  • upraveno 17. května 2012
    janice napsal(a):

    ach, mluvíš mi z duše. Já na takové výlevy říkám, že každé dítě je v očích své matky to nejhezčí a nejchytřejší. A že si totéž myslím o svém psovi. Citlivé povahy si to vezmou osobně a urazí se, ostatní se zasmějou.

    Moje maminka občas uznává, že můj pes je hezčí a chytřejší, než můj bratr (takže její syn). :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. května 2012
    Jarla napsal(a):

    Posledné číslo slepého kúzelníka - vynikající :))) u nás se říká výškrabek z porodního kýblu :-))

    :D To mám prevzaté od Lorda Nortona.. Ten vždy vedel čo povedať... James, ty prefajčený eštebák... Alebo James, ty živá legenda proletariátu
  • Hmm fakt už je potřeba ta 6 kniha :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.