Zkoušim taky a někdy je to sranda. Jdu na cvičiště a v nabídce je meč a štít ok vyzkoušim a ejhle bug. Štít v ruce by byl, ale místo meče bublina. =D .Potom se mi v jedný časti hry nespustí cutscéna a v lokaci je o postavu víc než by mělo. Když jsem pustil do rozhovu s jinou postavou, tak mezitím začala se mnou bojovat postava která tam být neměla. =D
to já takovehle problemy nemam ale je to asi štěstí :) tyhle bugy se mi vyhnuli i v alfě mapa už je docela velká a člověk nemusí dělat tu hlavní linku jen si vyzkoušet nové věci
@DanielSvatoš No ja obvykle skončim u nechtěného walking simulátoru v noci ve tmě s loučí (kdyby tam na mě vybaf mimozemštan, tak bych dostal infarkt). Ono v noci toho moc dělat nejde, nic nejde vidět, na koně nemůže s loučí, tak buď pěšky nebo skipnout čas, jenže to trvá dlouho.
to je docela problém no ta louč na koně by se hodila jednou v noci jsem zabloudil v tom velkem lese a musel jsem z něj vyběhnout jenom pěšky což strašně trvalo ale je dobre že můžeš mít louč a meč takže bojovat se dá
@Mikke: Já pořád přemýšlím o tom, jestli si mám TW objednat v předprodeji, abych dostal Chaos. Ale po zkušenostech s RTWII, který vypustily do světa de facto jako nehotovou hru jsem se zařekl, že Activisionu už peníze dopředu nedám. :-)
Komentáře
už aby ta beta byla venku
mezitím začala se mnou bojovat postava která tam být neměla. =D
mapa už je docela velká a člověk nemusí dělat tu hlavní linku jen si vyzkoušet nové věci
Což mi připomíná, že bych měl dohrát ten Jorun :-k
no doufám že bude zase Napoleonic Wars DLC
Já si to také neplánuji předobjednat.