Nevím proč, ale nemyslím si, že je to důsledek nějakých kvót, Elbu bych si dokázala představit v roli kterékoliv jiné postavy, jen prosím ne Rolanda :-(
koukněte na Humra :D Kdyby to ke konci neztratilo dech, byla by to jednoznačně pětihvězdičková záležitost a film letošních Varů. mrazivě vtipné, nenuceně chytré, odvážně doslovné i nekonkrétní.- tohle napsal uživatel xxmartinxx a přesně tak to je
Mám Allena celkem rád, jen jsem si v tomhle případě připadal trochu jako u Cimrmanovy procházky Prahou, jak každou chvíli někoho potká: Ať nepadneš, Křižíku, Dvořáku, už doma z Nového Yorku, doktore Holube, pojedete zase letos do Afriky a tak dále. Trochu moc panoptikum.
Jo, to bylo bezva taky. Až jsem si přála být tam s ním. Vidět památky, vid%et minulost, nasávat atmosféru a objevovat nečekané poklady kolem i v sebe. Ernst byl úžasnej...
Není to sice kdovíjak skvělé, ale celkem příjemně se na to dívá a už kvůli tomu, že to bylo z větší části natočené u nás (aneb a zase ta Pravčická brána) stojí za to se na to podívat.
Docela uvažuju o vsazení na výsledky Oskara. Z toho co jsem koukal mě přijde docela zajímavý vsadit si nejlepšího herce ve vedlejší roli na Marka Rylance -Most špiónů ( kurz 3.15). Myslíte si, že je to pravděpodobný ? Já jsem film viděl a přišel mi, že hraje dobře. Nejlepší kurz má Stallone, ale na něj bych asi nesázel. Jinak na Leonarda je kurz 1.01. Kdyby nebyl Leonardo Di Caprio takový favorit a docela i favorit Revenant: Zmrtvýchvstání dalo by se uvažovat vsadit malou částku na Toma Hardyho s kurzem 20, ale pokud vyhraje Leo hlavní roli nebo Rev film, tak to asi nemá cenu.
dnes jsem našel profil @Krisa na csfd a hned sis získala mé sympatie větou: Nesnáším popcorn v kinech a lidi, kteří odchází před koncem titulků. okamžitě tě to vystřelilo na vrchol oblíbených uživatelů :)
Komentáře
podle popisu to vypadá zajímavě :D
Kdyby to ke konci neztratilo dech, byla by to jednoznačně pětihvězdičková záležitost a film letošních Varů. mrazivě vtipné, nenuceně chytré, odvážně doslovné i nekonkrétní.- tohle napsal uživatel xxmartinxx a přesně tak to je
http://www.csfd.cz/film/396869-dcera-carodejky/komentare/
Není to sice kdovíjak skvělé, ale celkem příjemně se na to dívá a už kvůli tomu, že to bylo z větší části natočené u nás (aneb a zase ta Pravčická brána) stojí za to se na to podívat.
okamžitě tě to vystřelilo na vrchol oblíbených uživatelů :)