Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1288289291293294394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. února 2016
    Boha jeho, to bude magořina...

• třeba dobrá magořina :D
    upraveno 12. února 2016
  • no já myslím že právě ti co vytvořili Bad Motherfucker tak stjí i za tímhle
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    U Peruna! Oni tam obsadili Haley Bennett? No, já se na to snad i podívám :D
  • Přeju Deadpoolovi to pěkné hodnocení. Ještě jsem neviděl, ale už se těším :)
  • upraveno 13. února 2016
    @sfik Já jo :-) . Už jen úvodní titulky jsou bomba. =D
  • Yeah, just give it to him, godamit... :D
  • museli naplnit kvóty :D
  • Nevím proč, ale nemyslím si, že je to důsledek nějakých kvót, Elbu bych si dokázala představit v roli kterékoliv jiné postavy, jen prosím ne Rolanda :-(
  • viděl někdo ? http://www.csfd.cz/film/364012-humr/komentare/
    podle popisu to vypadá zajímavě :D
  • Neviděl, ale vidět musím.. :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 20. února 2016
  • upraveno 21. února 2016
    koukněte na Humra :D
    Kdyby to ke konci neztratilo dech, byla by to jednoznačně pětihvězdičková záležitost a film letošních Varů. mrazivě vtipné, nenuceně chytré, odvážně doslovné i nekonkrétní.- tohle napsal uživatel xxmartinxx a přesně tak to je
  • Videl tu niekto Polnoc v Paríži?
    Já též.
  • A líbilo?
  • upraveno 21. února 2016
    jo jsou tam ale specifické věci které pro mě osobně zvedají hodnotu filmu takže pro tebe to tak být nemusí :)
  • Mně totiž taky. Zrovna šel na JOJ Cinema a to bylo překrásné. Pět hvězd za tu myšlenku o "zlatých časech" a dalších pět za nosorožce.
  • já mám zase rád cestovaní časem a to jak tam potkával známé osobnosti mi připadalo zábavné
    Mám Allena celkem rád, jen jsem si v tomhle případě připadal trochu jako u Cimrmanovy procházky Prahou, jak každou chvíli někoho potká: Ať nepadneš, Křižíku, Dvořáku, už doma z Nového Yorku, doktore Holube, pojedete zase letos do Afriky a tak dále. Trochu moc panoptikum.
  • Jo, to bylo bezva taky. Až jsem si přála být tam s ním. Vidět památky, vid%et minulost, nasávat atmosféru a objevovat nečekané poklady kolem i v sebe. Ernst byl úžasnej...
    Mimochodem, jen malé upozornění, že se fantasy občas natočí i v Evropě:
    http://www.csfd.cz/film/396869-dcera-carodejky/komentare/

Není to sice kdovíjak skvělé, ale celkem příjemně se na to dívá a už kvůli tomu, že to bylo z větší části natočené u nás (aneb a zase ta Pravčická brána) stojí za to se na to podívat.
  • Ale no tohle, to vypadá zajímavě.
  • Docela uvažuju o vsazení na výsledky Oskara. Z toho co jsem koukal mě přijde docela zajímavý vsadit si nejlepšího herce ve vedlejší roli na Marka Rylance -Most špiónů ( kurz 3.15). Myslíte si, že je to pravděpodobný ? Já jsem film viděl a přišel mi, že hraje dobře. Nejlepší kurz má Stallone, ale na něj bych asi nesázel. Jinak na Leonarda je kurz 1.01. Kdyby nebyl Leonardo Di Caprio takový favorit a docela i favorit Revenant: Zmrtvýchvstání dalo by se uvažovat vsadit malou částku na Toma Hardyho s kurzem 20, ale pokud vyhraje Leo hlavní roli nebo Rev film, tak to asi nemá cenu.
  • dnes jsem našel profil @Krisa na csfd a hned sis získala mé sympatie větou: Nesnáším popcorn v kinech a lidi, kteří odchází před koncem titulků.
    okamžitě tě to vystřelilo na vrchol oblíbených uživatelů :)
  • Já popcorn v kinu ještě nejedla a vždycky postávám u vchodu, dokud neskončí. To se taky počítá? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.