Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
16791112

Komentáře

• Jednoznačně Melisandra, to bych se i nechal přemluvit k Rohlíčkovi :onfire:
    Top je pro mně i Margaery, neměl bych strach ani z trnů ;)
    Naopak taková Aša či Meera... No, jak to říct...Nerad bych se stal slizkou chobotnicí :twisted:
  • Lidi, slyšeli jste o polyamorii?
  • upraveno 1. února 2016
    Hmm zajímavé u Melisandry je to diskutabilní, v knihách nikdo neví, jestli je skutečně milenkou Stannise ani jestli odhazuje hadry tak ochotně jako v seriálu, klidně může to její umění spočívat v podání správné drogy a nudném pouštění žilou nebo přikládání pijavic :P Margaery je v knihách malá holka a žádná sexuální bohyně jako její notně postaršená seriálová verze s proklatě hlubokým výstřihem, takže tohle tedy taky nechápu. No a Meera, Branova první platonická láska, co dodat :)
  • Ja myslím, že Aša je veľmi príťažlivá a že sex s ňou musí byť zážitok. No ale aj nebezpečná výzva. Balonova dcéra sa s ľuďmi naokolo nemazná.
    A čo taká Val?
  • @Dreamer No, Bran už stejně asi jinou lásku než tu platonickou mít nebude.. Pokud se nevtělí do Hodora a ...
  • @sfik spíš jsem tím chtěla naznačit, že tohle je takové oboustranně nevinné, ve světu Písně nevídané sblížení :)
  • @Dreamer Teď jde o to jak to dopadne.. Bran údajně Bloodravenovi říkal "Já tu Meeru normálně žeru" :D
  • upraveno 1. února 2016
    Já věřím, že Meera to přežije, i když nevím jak zareaguje na to, že Bran možná sežral jejího bratra, teda pokud se to potvrdí :weirwood:
  • Řekne "konečně jsem volná" a odjede na jednorožci za prvními sexuálními zážitky zpět na jih :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • Tak som si seriálovú Myrandu pohľadala. Je naozaj veľmi pekná a usudzujúc zo stručného infa rozhodne nie z cukru.
  • Ygritte, Irri a Missandei by určitě taky stály za hřích...
    Něco přitažlivého je i na drsné Aše
  • Missandei je ve knížce tak 13 ne ? ty jedeš na medvěda ? :D
  • @DanielSvatoš To je Sanse taky a už zde se našli na ní chlípníci :twisted:
    Předpokládám, že se bavíme o seriálové Missandei- v tom případě souhlasím, Natalie Emanuel je fajn ;)
  • tak seriálová by šla určitě
    jinak za mě Dacey Mormont na tu mi nasehejte :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
  • kordy nebo pistole ?
  • já se dělit nehodlám :) může mít Ašu :D
  • Ale to má být milenka, ne majetek. :D
  • i tak by to nešlo jsem žárlivej :D
  • vyber si místo a sekundanta :)
    Místo může být kdekoli sekundantů mám dost na rozdávání :)
    Tak se ukaž..... ......hrdino :D
  • Já myslela, že to budou jiné kordy. Aby si Dacey mohla sama vybrat svého šermíře. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.