TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1259260262264265362

Komentáře

• Uděláš si rewatch všech předešlých dílu.
  • Black Sails!
  • Juchuchú, Donna a Tenth again! :dance:
  • @Arutha Myslíš, že se posunutím zvýší kvalita? Za sebe bych devátou hodnotila spíš jako "skvělou, s několika slabšími díly v druhé půlce" :D Ale to je jen slovíkaření a jiný úhel pohledu.
    Audiopříběhy nejsou špatný nápad, a taky mi furt zbývá někde vyšťárat prvních sedm doktorů, takže přinejhorším se nějak zabavím, až na to přijde... :king:
  • @CervenKa Big Finish daj určite šancu, za posledného jeden a pol roka mám napočúvaných niečo cez sto príbehov a mnohokrát sú kvalitou príbehu neporovnateľne vyššie ako to, čo nám Moffat v posledných rokoch ponúka v TV.
  • Tak co koukal taky někdo na nové hrdiny? Co říkáte na konec kdo je otec?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Už někdo viděl první díl obnovených X-files? Akorát na něj plánuji večer koukat. Stojí to vůbec za to?

@p1e9t9r2 viděl jsem asi 4 epizody obnovených heroes a vůbec se mi to nelíbilo.
  • @Everett_Young No já si to pouštěl, když jsem uklízel :D. Jen jsem zvědav dle závěru co si lidí myslí ohledně otce dvojčat
  • upraveno 25. ledna 2016
    @p1e9t9r2 Jo já se koukal.. Spíš z nostalgie po starých Hrdinech. V téhle sérii se mi líbil akorát Noah, Angela, Hiro. Nic víc... Ze starý skvadry byl třeba takovej Matt naprosto nesnesitelnej (a to nemyslím že z něj udělali záporáka). Z nových mi zase tolik nevadil krysí ksicht Tommy a KatanaGirl, a i ta Erica byla ucházející protivka (v kladném (jen nechápu proč jí museli udělat "důvod" k nesnášení EVOs, tím že jí ošahával nějakej strejda, to bylo na mě už moc)) ale jinak to byla tragédie. Přidám se ke všem ostatním, ale ten casting byl totálně zesmolenej. Ten Mexikánec, ta jeho arabská čubina, klonovej negr, ten týpek s trvalou co dělal toho pobočníka Erice.. No děs. Ani jména jsem si nezapamatoval, to už je co říct.
    A děj byl nemastnej neslanej. Furt skákali od jednoho k druhému, nemělo to nějakou formu, chyběl alespoň supervillain (jako Sylar, který dělal původní hrdiny tím čím byli).. Prostě doufám že to co Kring napsal na twitter o pokračování - že bude, tak že je to jenom vějička na možné "investory". V ideálním případě dostane Kring něčím po hlavě a zapomene že vůbec něco jako další řadu plánoval...

A ten týpek co hrál Luka byl taky tragickej, nějak jsem mu toho zapšklýho taťku nevěřil. Přeci jenom v komediálním Chuckovi mu to šlo líp..
  • upraveno 31. ledna 2016
    @brbr Náhodou to nedopadne nejhůř... :)
    Taky sleduju vysílané díly. Je to lepší a lepší, já jsem spokojen. A přiznávám se taky, že jsem nečetl ani anotaci, ale viděl jsem též tu verzi s Fondou a Hepburnovou.. Flanker tu někde hooodně nahoře psal že to není špatné (nová bbc verze), ale že to na tu ruskou verzi nemá. Což mě nechává v klidu protože jsem ruskou neviděl, ale rozhodně je to lepší než ta americká, výše zmiňovaná. Hepburnové jsem Natašu nevěřil. Podle mě už měla Hepburnová na tom hollywoodským tachometru "najeto" dost, aby mohla hrát panenskou Tašu.. No a Fonda jako Pierre byl taky tragickej. Nechápu jak hollywoodský seladon může hrát někoho jako Bezuchova.. Casting BBC verze je výborný :)
  • Přečíst rozhodně doporučuju, i když zpočátku byla pro mě orientace v ruských jménech peklo a netušila jsem, kdo je kdo asi tak do třetiny knihy :D má to rozhodně své světlé stránky, které stojí za to "zažít".
  • ono se to dá spíš porovnávat s tímhle http://www.csfd.cz/film/241283-vojna-a-mir/komentare/
    a za mě to má navrh zatím
  • @DanielSvatoš Jakože italská verze lepší? No, na italskou bych se bál podívat.. Ostatně byli to Italové, kteří natočili Incantessimo :D

@brbr Ještě tam hraje Agentka Scullyová a Horacio Křiklan.. z těch známějších :)
  • @sfik né ta nová má navrh :) napsal jsem to blbě
    ono to teda není zas tak hrozný :)
  • A existuje i ruská verze? Na čsfd jsem ji nenašla (ale možná trpím lokální slepotou), akorát co si pamatuju, tak to co jsem kdysi zahlídla, bylo takové dost ruské, takže si úplně nejsem jista, že to byla ta verze s Audrey.
    Narazila jsem na flankerův komentář na čsfd a musím souhlasit s tím, že je to hodně britské a málo ruské.
  • @brbr To trpíš. Ta ruská je několikadílná pokud vím. Je na csfd rozepsaná.. Vojna a mír - Nataša Rostovová, Vojna a mír - Andrej Bolkonsky. O té ruské verzi vím akorát jen že měl režisér rád davové scény a dostatek komparzu.

http://www.csfd.cz/film/199245-vojna-a-mir/komentare/
    http://www.csfd.cz/film/75750-vojna-a-mir-i-andrej-bolkonskij/prehled/
    http://www.csfd.cz/film/77637-vojna-a-mir-ii-natasa-rostovova/prehled/
    http://www.csfd.cz/film/98363-vojna-a-mir-iii-rok-1812/komentare/
    http://www.csfd.cz/film/89959-vojna-a-mir-iv-pierre-bezuchov/komentare/

Jestli tomu dobře rozumím tak jsou buď čtyři filmy a nebo jeden (?) do toho nevidím :D moc velká azbuka na mě ..
  • @DanielSvatoš Možná jsem rozuměl já tobě špatně... Ale ono žádná z těch adaptací nemá úplně špatné hodnocení (dokonce ani ta americká, ale to je možná jenom můj názor, že to bylo hloupoučký).
  • režisér měl k dispozici rudou armádu takže nedostatkem komarzu rozhodně netrpěl :D to samé u Waterloo
  • upraveno 31. ledna 2016
    @DanielSvatoš @sfik Jo, to bylo asi ono. V TV to určitě dávali na čtyři díly. Stejně jsem z toho viděla jen nějakou část/části.
    @Dreamer Až budeme někdy u tchýně, tak se do toho třeba pustím, údajně to mají.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. ledna 2016
  • Tak to budu muset dohnat. S tím že se do Ruska Angličani moc mentálně nepřesunuli, asi souhlasím. Ale snaží se to aspoň dohnat některými pasážemi v ruštině - písně, mše, a do jisté míry se jim to i daří. V epizodě z minulého týdne, jak byli Rostovovi na návštěvě u toho strýce na venkově a jak tam Nataša tancovala.. To na mě Lily James zapůsobila moc dobře a i ta atmoška na mě přišla - ale jak říkám jsem nepolíben předlohou, ani Bondarčukem, ani italskou adaptací.. Když to srovnám s tou americkou verzí, tak v ní se ani na tu Floridu nedostali :D
  • @flanker.27 V té ruské verzi jsou Bezuchov i Bolkonski hrozně staří. Teda netuším, jak staří jsou v knize a ani se v tom moc nechci vrtat, abych nepřišla na něco, co bych předčasně vědět nechtěla. Ale Bondarčukovi je 45 a Tichonovi 37 a vypadají ještě starší.
  • Black Sails; divím se, že to @Jay nesleduje, v druhém dílu bylo těch anglických výrazů týkajících se plachet docela dost :-) Teda nechápu, jak se někdo může v bouřce v tom lanoví udržet.
    Po dvou dílech třetí série to vypadá, že jsou všichni velcí kamarádi (Flint s Billym a Silverem, Vane a jeho "bestie" Rackham, který se o Ann dělí v přátelské shodě s tou šlapkou s přízvukem, na jejíž jméno si teď nevzpomenu). Taková idylka, ale stejně je to dobré. Moc dobré.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. února 2016
    @brbr Jo, s věkem je to potíž. Pravda je, že tehdy bylo normální, že starší herci hráli mladší role,ale i dneska se to objeví. Tichonovovi, který hraje Bolkonského, ovšem ani věk přes 30 nebránil být ve své době miláčkem žen (hodně popularity nabral vedle Vojny a míru také díky seriálu 17 zastavení jara a to už mu bylo přes 40 :) ).
    Jinak Nataše Rostovové je na začátku v roce 1805 teprve 13 let a na to Lily James taky nevypadá =D
  • @flanker.27 Jasně, ta ruská herečka k tomu má blíž (i když nevím, kolik ji bylo ve skutečnosti). A Bondarčukovi ten bílý odstí make-upu na mládí rozhodně nepřidává. Ale to je tím, že jsem teď viděla tu novou verzi a tak je ten věkový rozdíl ještě zvýrazněný.
  • JayJay
    upraveno 2. února 2016
  • @Jay No, já se v těch námořních věcech nevyznám, na plachetnici jsem nikdy nebyla a mé chabé znalosti terminologie pochází z verneovek. :-)
    V Black Sails ty plachty tahali i ze zdola, ale nahnali námořníky nahoru kvůli tomu, aby se to skasání zrychlilo. A stejně se jim pak zasekla nějaká kladka.
    Určitě se na ten seriál podívej, nenech se odradit nízkým hodnocením, to je dáno tou první sérii. Když tak uvažuju, možná teoreticky ji můžeš i přeskočit.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.