GRRM vs. JRRT

upraveno 18. listopadu 2012 v Akce a hlasování
124»

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Kamil Tak by do něj stačilo pořádně šťouchnout a on by zavrávoral nebo spadl.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. března 2013
    @Kamil Ale Gimli má GRRM a ten řekl že by vyhrál. A jak víme, to dělá z Hory, oběť šikany těchto dvou jedinců =D
  • @Krisa No nevím, spíš si myslím, že jak by Gimli probíhal tak by Hora nohy sevřel a zabil ho Chuck style. Navíc stále předpokládáš bleskový pohyb od trpaslíka a to chyba. Až budeš brečet na Gimliho hrobě, tak mi dáš za pravdu :-D
  • @Everett_Young Stejně nemá cenu to řešit, pač stejně všichni víme, že se nikdy nesetkají............................... Hora je přece mrtvej a Gimli se odstěhoval za Valar.
    @Kamil Nenene, já se učila od nejlepších - nad postelí mi visí plakát Hobbita :D
  • @Kamil Co já vím, tak je dost možné, že Hora tak úplně mrtvej není, a jestli je ta Fantasy mapa spolehlivá... No, kdo ví...
  • @Norvos97 No já bych řekl, že Strong je Strong. Naprogramovaný mozek s tělem, které kdysi patřilo Horovi. Takže to Hora není.
  • Gimli by ho uštval podobně jako křesťan gladiátora v ŽB. Vždyť vydržel běžet v brnění několik dní i Kenenisa Bekele by mu mohl závidět.
  • Tak takovej Glamdring nejen že bliká, on i nerezaví po staletích kdo ví v jakém stracení a mimo Sagartovskej Arda=ASOIAF teorie, kde je valyrijská oceľ tou elfskou by som si netrúfala povedať, že Valyrijská je kvalitnejšia než elfská.
    Ale ovšem, že by to Gimli dal. Když udělal pořádek s wargem, proč ne s nějakým přerostlým člověkem? Jo, Hora asi "nepoloží svoju nežnú hlavu na Gimliho sekeru", ale ešte stále tu máme to vrhanie a nižšie položené artétie a šprint (dokonca aj s týmto zameraním vytrvalo naháňal Sarumanových ohyzdov). Menšie stvorenia sú schopné poraziť väčšie, akorát musí být šikovnější no. Já taky hlasuju pro trpajzlíka. A pozor, Oberyn to zvládol tiež. Jeho smrť nebola dôsledkom bojovej neschopnosti, ale že v zápale pomstychtivosti nevzal do úvahy, že Hora ležiaci na zemi by sa ešte mohol vzchopiť a z takto blízkej vzdialenosti mu to spočítať. Keby naň neliezol aj s tými svojimi otázkami ala pokazený gramofón, tak by vlastne vyšiel zo súboja ako víťaz.
    To je... Prekrásny soundtrack. Tohleto slyšet na konci ASOIAF, to by bylo mind blowing.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv
    Co se týče Písně ledu a ohně, býval vždy Hora nepřemožitelným šampionem Lanisterů.
    Přestože je Gimli zkušený válečník, jeho styl boje hraje Horovi do karet. Na Horu platí Oberynova mrštnost a podobný styly boje avšak Gimliho styl se rovná boji typu "Našibu do tebe co nejvíce olova" a Horovi by stačila rána svým mečem.
    Tak by to vypadalo, kdyby to napsal JRRT či GRRM. Kdyby souboj Hory a Gimliho režíroval P. Jackson, tak by zřejmě Gimli skočil na Horu z věže, zabodl by mu do zad sekyru a potom jej koridoval pomocí vlastní zbraně, viz Legolas v BOTFA :-)
    Jo a mimochode děkuji za propagaci mé teorie :-)
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2016
    @Aviv
    Aj tamto video jsem viděl, ovšem musíme uznat že zabíjení Saurona a Hory je poněkud rozdílnej level.
    Nicméně Gimli, jakožto předobraz všech Fantasy pajzlů, tudíž je i vcelku ne moc rychlý a tak by(viz. dvě věže film někde na začátku).
    Na takové pomalé máčky má Hora skill :-)
  • Na začátku TWINS se vyjádřil, že je, jakožto trpaslík, prirodzený šprintér. Fakt, že se tři dni v kuse naháněli za ohyzdím oddielom ho oproti dlhotraťovému elfovi a dúnadančanovi znevíhodnil a teda je pochopiteľné, že tvoril zadný voj. A napriek tomu si viedol dosť dobre. Jestli dokáže tři dni pobýhat po Rohanu a to je šprintér, jakpak by to asi vypadalo u Hory. Buď by jej uběhal, protože pochybuju, že Gregor je maratónec, alebo by s ním urobil poriadok v šprintérskom móde. A videl si Bombura utekať na začiatku dvojky? Kdyby to tedy točil PJ, nic by nebránilo Gimlimu s tímhle tempem udělat pár rychlých smrtících výpadu. Nejsem fanoušek psích zápasu, ale já už pár krát v knížke narazila na jejich popis a oba mi potvrdili, že malej pes dokáže zabít většího. Psi sice nemaj břnění a meče nebo sekyry, ale já myslím, že tam tu alegorii použít možno.
    Ozaj, co takhle předebatovat Thorina Noldora? Napadlo mi to vtedy počas písania a pripadalo mi to ako ten mimoriadny nečakaný vhľad pochádzajúci od múz. Samozrejme, geneticky je to trpaslík jak repa, ale povahovo... Nemluvě o takzvaném neslavně známém dělání reklamy na Loreal.
    @Aviv Na toto můžu říci jen to že pokud nejsi fanoušek psích zápasů, tak se netěš na Vichry zimy kde se zřejmě utkají dva velcí psi Gregor a Sandor :-)
  • Ten je výjimka. Na ten se těším.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.