Když zmiňujete ty období, mně dost šokovalo, když se Creativ Assembly uchýlilo k Warhammeru. Je pravda, že Rome II mě těžce zklamal, ale přesto jsem byl zvědavý na další období. Fantasy svět jsem ale nečekal, pořád jsem doufal třeba ve třicetiletou válku.
třicetiletou válku bych bral opravdu rád a nástupci Rome -Attila a Charlemagne jsou prej docela povedený ale sám jsem nehrál alespoň Medieval by mohli udělat novej a nevím jak statním ale mě ten Warhammer vůbec nebere a fantasy se mi v téhle sérii celkem příčí
Mě by Warhammer jako TW ještě před třemi roky nadchnul. Třeba Third age mod pro MTW jsem úplně miloval. Ale po ostudě s Romem II a se zřetelem k tomu, kam se celá série vydává na strategické tahové mapě, už CA nedám šanci mě zklamat a hru si koupím nejdřív půl roku po vydání (pokud vůbec). Třicetiletou válku bych bral taky, otázka ale je, jestli by to nebylo tematicky příliš blízko Empiru.
Už není čas moc pařit, ale všiml jsem si docela fér nabídky na Xcomy, Civilizace a Civilizace: Beyond the earth - tak pro ostatní https://www.humblebundle.com/
první díl měl takovou zajímavou atmosféru tak jsem zvědavěj jestli to dokážou znova tenhle rok výchází snad nejvíc velkých her za hodně dlouhou dobu a třeba i toto:
@DanielSvatoš: NENENENENE, první akt musí být ještě 2016. To vůbec nepřivolávej. Já jsem teď ve fázi, kdy se přemlouvám, abych vydržel nepustit betu. :-)
@undefined Nejenom vypadají. Některé modely jsou neskutečně pěkné a propracované, stejně jako model poškození (fakt to dělá díry tam, kde dopadl projektil). Pravda je, že ta open world část je hooodně zdlouhavá. Jenom přejet cca polovinu mapy mi trvalo cca 4 hodiny. Ale bitevní scény jsou prostě bomba, obzvlášť, když vidíš bojovat někoho, kdo to umí (jakože já to moc neumím). Když se tak člověk proplétá po bitevním poli v malé jachtičce s 6 kanony na jednom boku a pokouší se sem tam trefit do nějaké řadovky a zase rychle maže z dostřelu a v tom se postavíš plachtami proti větru. A pak jenom drtíš ukazováky "A" "D" a koukáš se, jak se nějaký St. Pavel v okolí pomalu otáčí tvým směrem a ty víš, že těch kanonů nemá 6, ale přes padesát....
@DanielSvatoš: Já bych tu možnost klidně zpřístupnil, ovšem s důsledky, které by to v tehdejším prostředí pro takového "šiřitele" pravděpodobně mělo. :-)
@DanielSvatoš: Mno, to nevím co by na to řekli. Třeba by ocenili, že dávají hráčům svobodu volby. Slovy zesnulého páně Pratchetta, svoboda nemusí být vždycky příjemná a občas v sobě obnáší i právo svobodně umřít hlady (nebo v tomto případě na hranici). :-D Navíc Zaklínač gendrovo/rasové multi-kulty nedostatky zkusil napravit alespoň v datadisku...
Minulý týden jsem si po velkém rozmýšlení koupil MGS V. Jelikož jsem nikdy nehrál žádný z předchozích dílů, byl jsem opravdu zvědavý, jestli je to skutečně tak senza, že bych to označil za hru roku. Není.
Komentáře
alespoň Medieval by mohli udělat novej
a nevím jak statním ale mě ten Warhammer vůbec nebere a fantasy se mi v téhle sérii celkem příčí
Zvlášť mohu doporučit Xcomy - ty jsou libový. :-)
docela zajímavé povídaní ale víc se těším na Viktora Bocana :)
tenhle rok výchází snad nejvíc velkých her za hodně dlouhou dobu a třeba i toto:
by mohlo být pěkné
týpek chtěl ve hře okamžitě konvertovat a šířit Islám :D ale prej to nepůjde
Navíc Zaklínač gendrovo/rasové multi-kulty nedostatky zkusil napravit alespoň v datadisku...
Minulý týden jsem si po velkém rozmýšlení koupil MGS V. Jelikož jsem nikdy nehrál žádný z předchozích dílů, byl jsem opravdu zvědavý, jestli je to skutečně tak senza, že bych to označil za hru roku. Není.