Ja myslím, že to myslel tak, že je škoda, že sa mu pri Jaimem nepodarilo trafiť udalosť, potom ti oznámil, že ideš a potom dodal, že aj tu fungujú Murphyho zákony, lebo hoci často vie o dobrých citátoch, práve keď naň prišiel rad, aby ho sem dal, mal problém niečo súce nájsť.
K na nič meču prirovnávala mágiu aj Val, ale tá hovorila o chýbajúcej rukoveti (a Jon, že aj taký meč je lepší než žiadny). Sklenený meč mi pripomína obsidiánovú sviecu, ale to je asi vedľa. Okolo mágie sa ešte tmolí Dany, tak to možno niekto vravel jej. Aj Davos vie takto perliť.
Komentáře
K na nič meču prirovnávala mágiu aj Val, ale tá hovorila o chýbajúcej rukoveti (a Jon, že aj taký meč je lepší než žiadny). Sklenený meč mi pripomína obsidiánovú sviecu, ale to je asi vedľa. Okolo mágie sa ešte tmolí Dany, tak to možno niekto vravel jej. Aj Davos vie takto perliť.
"X byl strašlivý zrádce, to nepopírám, jenže když začneme zabíjet muže na svatebních hostinách, budou mít ze sňatku ještě větší hruzu, než mají teď."
Kto je X je jasné, ale vedeli by ste uhádnuť , kto je autor výroku (okrem GRRM) a kto adresát? ;-)