@Aviv: Zjevně narážka na Červeného trpaslíka... Tam šlo o poslední slova Arnolda J. Rimmera. ... ale proč zrovna Sansa nechytám ani já (leda by měla pod postelí sbírku telegrafních sloupů...)
@Tyrion Lannister: No, proti gustu,... ale z tohoto univerza by šlo třeba: Catelyn (po Rudé Svatbě, při vhození do řeky): "Jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba..."
@Jay=D Snažila jsem se jak nejlépe jsem mohla. Jo, prostě si tam přišla a když tu vypuklo křičela jsi: Jsem ryba :D To není pravda. Ale je, vím to od Petersona :D
@Aviv: Něco ve stylu: "Jsem Holly, palubní počítač s IQ 6000, to je přibližně stejně, jako dvanácttisíckrát naklonovaná královna Cersei" - Myslím, že pokud by to jmenovaná slyšela, byla by to poslední slova daného vtipálka celkem určitě... pokud by to Cersei pochopila...
@Achileus Make Land of always winter great again! Global warming is a HOAX!
(Jiní postavili Zeď aby jim lidé nekradli práci! Důkaz? Velký Jiný má 9 písmen - 9/3 = 3. Trojúhelník má tři strany. Mexiko má 6 písmen. 6/2=3. Trojúhelník má tři strany. Náhoda? Nemyslím si!)
Komentáře
... ale proč zrovna Sansa nechytám ani já (leda by měla pod postelí sbírku telegrafních sloupů...)
Catelyn (po Rudé Svatbě, při vhození do řeky): "Jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba..."
Daenerys - "Nehas, čo ťa nepáli."
Lanisterskí vojaci v Šeptajícim lese - "My o vlku a vlk za... Arghjauvajs!"
Nemáš nejaký nápad, čo by mohol Lechtač povedať o tom, ako ho pošteklila Arya?
(Jiní postavili Zeď aby jim lidé nekradli práci! Důkaz? Velký Jiný má 9 písmen - 9/3 = 3. Trojúhelník má tři strany. Mexiko má 6 písmen. 6/2=3. Trojúhelník má tři strany. Náhoda? Nemyslím si!)