Netušim, ale pravděpodobně nějaká Bayovina, zdá se že s nim Jablonski stabilně spolupracuje. Tak že by The Island? Transformers? Já nemůžu soudit, neviděl jsem z Bayových filmů poslední doby žádný a slyšel snad jen soundtrack The Island, ale to je už dávno.
No druhý je určo Gregor, ne? 3 hafani. Třetí mi nic neříká, nějaký Tyrell? Jinak jedinýho lučištníka znám Anguye :-)
derfel: Máš pravdu, že o figurkách tu nic není. Kdyby ses o to zajímal víc a posbíral obrázky, klidně by tu z toho mohl být pěkný článek - nemusí být moc textu, stačila by forma obrázků s popisky. Já nic takového zatím v plánu nemám, takže máš volné pole působnosti. ;-)
No do článku na web ti to překlopím, budeš u něj uveden jako autor. Takže to můžeš klidně urobit v nějakym texťáku a k němu přiložit obrázky. Anebo, pokud by to teda byly jen obrázky bez textu, tak z toho můžem v budoucnu udělat jen něco formou obrázkové galerie, až jí sem dodělám :-)
Dobrá tak já se pokusím výhledově něco vytvořit. Jinak jsem si říkal, že pokud by měl seriál ohromný úspěch možná na tom někdo bude chtít vydělat a vytvoří nějaký figurky k seriálu, ale ty spíše vytváři u bud hodně velkých produkcí nebo známých seriích (pán prstenů, star wars, komiksový filmy, atd.)
Olorin: Já se vlastně celkově k fantasy dostal díky Guardianům. Líbila se mi hudba, začal jsem se zajímat o texty a jejich náměty a už jsem se vezl :-)
Tak tohle je hodně povedené video. Jak jsem tak poslouchal, neubránil jsem se dojetí :D. Jak krásně se dá celý příběh shrnout do tří minut... Prostě paráda.
Komentáře
A fan trailer moc povedený.
derfel: Máš pravdu, že o figurkách tu nic není. Kdyby ses o to zajímal víc a posbíral obrázky, klidně by tu z toho mohl být pěkný článek - nemusí být moc textu, stačila by forma obrázků s popisky. Já nic takového zatím v plánu nemám, takže máš volné pole působnosti. ;-)
Jak krásně se dá celý příběh shrnout do tří minut... Prostě paráda.