No, tohle mě štve úplně nejvíc. Babral jsem se s tim novinkovým boxem hodiny a tohle je momentálně asi to nejlepší, co z toho vytlačim. :-( Názvy diskuzí odkazují na poslední příspěvek a v ideálním stavu by číslo ve sloupci Nových odkazovalo na první nepřečtený, bohužel to nefungovalo, tak jsem tam zatím nechal jen číslo, které nikam neodkazuje a budu dál hledat řešení.
Jenže se kvůli tomu musím vracet nahoru po stránce, když mám v diskuzi víc nepřečtených. A při čtení dojdu na konec stránky a zase musím rolovat či posunout myší stránku zpátky nahoru, abych mohla vstoupit do další diskuze. Je to nepraktické.
Taak, jsme po menší údržbě zpět. Změny se udály vesměs na poli vzhledu, jedná se spíš o drobnosti. Největší novinkou jsou asi ty 3 navigační buttonky vpravo dole, která s vámi jezdí po stránce. Jejich význam je asi jasný, tedy těm, kdo neblokují javaskript. Komentářové bubliny by vás měly vždy odvézt na Diskuzi na té dané stránce (proto třeba na úvodní straně nic nedělá). A jo, bude to lepší až bude pager možno dát i nahoru, jak jste si psali, ale to jsem zatím nevyřešil :-(
Pokud máte nějaké další připomínky, směle do mě :-)
K tem sipkam a bublinkam by to chtelo popisek, kdyz na to najedes kurzorem mysi, at se ti zobrazi, co to udela, at to nemusis testovat kliknutim na to a pak se divit, co to vlastne udelalo:)
Nejake filtrovani ala D20 bude taky? Tam me to zachranuje zivot, protoze zdaleka nectu vsechno, tady to bude asi podobne, takze pokud jsem mam chodit casteji, tak se mi to rozhodne nebude chtit pokazde hledat. Bud tedy nejake moznosti ala "oblibena dizkuze", sledovat tema nebo filtr, co nezobrazovat v novinkach.. idealne jeste upozorneni mailem;-)
Komentáře
Pokud máte nějaké další připomínky, směle do mě :-)
A hlavně velký dík za ty navigační šipky.
Nejake filtrovani ala D20 bude taky? Tam me to zachranuje zivot, protoze zdaleka nectu vsechno, tady to bude asi podobne, takze pokud jsem mam chodit casteji, tak se mi to rozhodne nebude chtit pokazde hledat. Bud tedy nejake moznosti ala "oblibena dizkuze", sledovat tema nebo filtr, co nezobrazovat v novinkach.. idealne jeste upozorneni mailem;-)
Víte co se stane z Baratheona, když ho zavřete do kláštera?