Aaaa, smajlíci. Budou, to můžu slíbit. Ale chvíli to potrvá, nakonec jsem kvůli funkčnosti musel použít novou verzi systému Drupal a modul pro smajlíky bohužel ještě není, řekl bych, že je to otázka pár týdnů.
zaskakuje za mě Honza, neb se mi někam poděl můj řemdih s vrtulníkovým pohonem.. tak to je tak nějak všechno - jo a super stránky, jak kdyby patřily naší rodině!
Pokud bych mohla pár připomínek, tak bych uvítala možnost řazení příspěvků vzestupně, funkci skok na začátek stránky a možnost znelíbit/nesledovat diskuze. Možná něco z toho bude teprve časem, možná něco z toho už tady je a já jsem jen slepá. V druhém případně mi poraďte, prosím.
Skok na začátek stránky (myšleno přesun z jakéhokoli místa stránky nahoru k menu) bude. Zbytek nevim, spíše ne. Možná to řazení bude v novější verzi, ale asi jen formou globálního nastavení - takže to bude spíš o shodě lidí, já sám v tomhle směru nemám preferenci. No jo no, i mě Max zmlsal na d20, až natolik, že jsem v průběhu minulých týdnů uvažoval, jestli na Kostce přece jen nezůstat :-)
Ad seřazování příspěvků: v čem je problém? :P ORDER BY DESC/ASC, tabulka uživ. bude mít o jednu kolonku navíc; a teď někam vsunout switch, co bude toto nastavení sledovat.
Koukám na ten design ... šedavý šum na bílém pozadí, text-shadow nadpisy, minimalistické. Dobrá práce, Aleku (pokud to není template :P). Co dál? Budeš propagovat web (SEO, výměna odkazů) ?
EDIT: jaké designové nedostatky v Opeře, prosímtě? Embedded font funguje v Opeře 10 a 11 (devítku používají pouze zastaralí jednci jako já); jinak ti tam akorát zlobí nějaký margin či co u přihlašovacího okna. IE bez komentáře :) Ten úplně nejspodnější border (nad RSS kanálem) je tam možná až zbytečně ... jestli bude hlavní okno vždy delší, než postaranní lišta.
Propagace webu - asi nic přímýho, zastávám ten názor, že nejlíp za tebe pracuje obsah.
No já v Opeře nedostatky mám, právě s tím fontem v menu. Halt asi Opera pro Mac :-) IE je rozbitý krutě až do 7. verze (homepage, ty boxy), zatím jsem bohužel nepřišel na to, jak to opravit :-(
Patička je dosti provizorní, vlastně jsem jí tam plácnul chvíli před spuštěním jen proto, aby byl někde odkaz na RSS. Budu upravovat.
chýba mi v pravo info, ked sú nové príspevky v diskusii. pod článkom to vidím, ale tam zas klikom neskočím na ne, ale musim ísť cez všetku diskusiu.... (mozila)
Komentáře
Gratuluji k úspěšnému spuštění webu a ať se tady všem líbí jako na předchozím kolbišti!
PS: Samozřejmě gratuluji též.
akorát v diskuzním fóru (v přehledu) je v posledním sloupečku nepřeložený řetězec "By"... ale to je jen detail :)
Možná něco z toho bude teprve časem, možná něco z toho už tady je a já jsem jen slepá. V druhém případně mi poraďte, prosím.
Koukám na ten design ... šedavý šum na bílém pozadí, text-shadow nadpisy, minimalistické. Dobrá práce, Aleku (pokud to není template :P).
Co dál? Budeš propagovat web (SEO, výměna odkazů) ?
EDIT: jaké designové nedostatky v Opeře, prosímtě? Embedded font funguje v Opeře 10 a 11 (devítku používají pouze zastaralí jednci jako já); jinak ti tam akorát zlobí nějaký margin či co u přihlašovacího okna.
IE bez komentáře :)
Ten úplně nejspodnější border (nad RSS kanálem) je tam možná až zbytečně ... jestli bude hlavní okno vždy delší, než postaranní lišta.
btw už by som si mal nájsť nejaký malý obrázok na avatara, lebo budem za lítostivého muže...
Propagace webu - asi nic přímýho, zastávám ten názor, že nejlíp za tebe pracuje obsah.
No já v Opeře nedostatky mám, právě s tím fontem v menu. Halt asi Opera pro Mac :-) IE je rozbitý krutě až do 7. verze (homepage, ty boxy), zatím jsem bohužel nepřišel na to, jak to opravit :-(
Patička je dosti provizorní, vlastně jsem jí tam plácnul chvíli před spuštěním jen proto, aby byl někde odkaz na RSS. Budu upravovat.