Jo a ještě jsme doma dodívali Fargo. Perfektní, ale ten poslední díl byl moc ukecaný, mělo to skončit o jeden dřív. A která série byla lepší nedokážu rozhodnout.
@Nevada Já doufám, že v Doctorovi skončí co nejdříve. Umí psát skvělé jednotlivé epizody když chce a když ho má někdo pod dozorem, ale pokud jde o dlouhodobé storyarcy tak naprosto selhává a nejen tam.
Tak to, že Moffat hledá náhradu, mě docela těší. Nejsem hejtr, ale seriál vede už od páté série a určitě ještě bude dělat desátou sérii. Prostě změna je život. Nejsem si jistá, kým bych ho nahradila, ale určitě bych chtěla, aby sem tam nějakou epizodu napsal jak Moffat, tak Neil Gaiman (i když u toho to není moc pravděpodobné, protože se vyjádřil, že psaní DW moc nevynáší a nebyl nadšený, když mu při adaptování seškrtali dvojdíl do jednoho dílu).
Tak jsem viděl Sherlock: Přízračná nevěsta a nemůžu skrýt určitě zklamání. Samotné vyšetřování ustoupilo snům, snům ve snech, a snům ve snech těch snů :-D Hrozjen bordel, kdy už vlastně Sherlock není o vyšetřování případu, ale o řešení nějakejch divnejch vnitřních blbostech nebo co to bylo :wall: Po tomhle se teda docela bojím čtvrté série
Je to koncipované jako jakýsi spojovník mezi 3. a 4. sérií. A totálně tím zabili atmosféru příběhu. První hodina byla docela fajn. Ale závěrečná půlhodina stála za prd.
Komentáře