@Aviv Jako lovci duchů mne přišlo, že jak uzavřeli lucifera s michaelem mělo to skončit byl by to pěkný uzavřený seriál. Ted mi občas příjde že z toho dělají no nevím jak to popsat, ale stále se na to dá koukat (jen už jako u orvních 5 serii nečekám napnutý jak špagát na další díl)
Stále čekám, že z t nedoby vytáhnou svého bratra, když ted o té nadobě několikrát mluvili, že se zní otývají zvuky
Já s tím sekla asi u sedmé nebo osmé série, už nevím, po pětce mi to všechno splývá v jeden ne moc dobrý guláš, asi si holt chtěli štáb a herci udržet jistý job až do důchodu. Ukončení pátou sérií by bylo smysluplné a důstojné, ty další už asi stejně nikdy nenakoukám. Jediný seriál u kterého mi nevadí kvanta epizod je Stargate :D
Prave som dopozeral Wolf Hall musim povedat, ze je o veli kvalitny serial, ta cast s popravou bola mozno najlepsia scena, ktoru som zhliadol za posledne roky.
Přijde vám že ta druhá série Fargo je o dost kvalitnější než ta první ? mě jo za mě nejlepší Indián a šílená Peggy opravdu skvělá jak uvedl Everett_Young
Childhood's End velmi dobra miniseria podla skvelej predlohy . Zatial (za minul rok a tento) sci-fy channel vie tieto miniserie serialov velmi dobre spracovat.
@Hildegarda Tady už nejde mluvit ani o guilty pleasure, jako kdyby se ti to líbilo dneska, to by byla úchylka :D ale přiznávám že jsem se na to taky díval :D
Dokoukal jsem The Last Kingdom, není to špatný, ale Uhtred, syn Uhtreda, je sobecké idiotské hovado. Nesnesitelný hlavní hrdina mi vždycky komplikuje zážitek, zvláště u seriálů mám pak problém pokračovat ve sledování.
@flanker.27 Ano, to jsem taky psal, že mi Uthred vadí.. Takže jsem si řekl že pro mě bude hlavní postava Alfréd :) Každopádně Uthred se má vyvíjet, a trochu i zmoudřet, ale nevěřím že to bude už ve druhé sérii..
@Edem Já chápu, že bych tam neměl narazit na moderního člověka plného skromnosti, rozvahy a benevolence. Ale když si od Cornwella vezmu třeba Kroniku válečníka, tak tam je mi Derfel sympatický, i když ro není zrovna moderní člověk. A napsal jsem, že jiná postava mi tam symaptická je, tedy Elfrick, i když to není zrovna čítankový princ. Toho bych jako hlavního hrdinu sledoval daleko radši.
Komentáře
Stále čekám, že z t nedoby vytáhnou svého bratra, když ted o té nadobě několikrát mluvili, že se zní otývají zvuky
za mě nejlepší Indián a šílená Peggy opravdu skvělá jak uvedl Everett_Young
A co hovoris na tretiu seriu Bronnu?
Najprv mi Martin chybal, ale potom sa to rozjelo.
P.S: Takže zatím neříkám nic.