Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1268269271273274394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já s tím nemám problém, tedy až na tu Emily. Ta se na tu Ice Queen nějak nehodí. Měli tam plácnout radši Rachel Weisz nebo Yvonne Strahovski. A místo Jessici třeba Eleanor Tomlinson a ať se zbytečně neutrácí za jména na plakáty a za ušetřené peníze udělají lepší efekty, který jsou místy docela ošklivý. Pak bych tomu možná dal i tři hvězdy :-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 19. listopadu 2015
  • http://cms.springboardplatform.com/previews/3029/video/1582827/0/0/1
    tohle vypadá zajímavě, nemáte někdo nejaké informace ? ja našel asi jednu větu
  • @Tyrion Lannister Takže je to jasný Serkis hraje Hutta =D
  • Jak se líbil nový Bond? Těšila mě stoupající kvalita jednotlivých dílů v podání Craiga (dle mého), ale nakonec musím říct, že tomu něco chybělo... nebyl to zlý námět, ale přišlo mi to nedotažené. Skyfall mě naplnil neporovnatelně silnějším dojmem...
  • Skyfall se mi líbil víc. Napríklad Silva a ten jeho zvrátený vzťah k M boli silnejšie ťahače ako žiarlivý nevlastný brat (hoci kyber uzurpátor Andrew "Moriarty" Scott tiež potešil), nie v námete, ale v spracovaní. Ale Spectre byla taky jízda, veľmi aktuálne, pekné prepojenie doterajších dielov, vizuálne par excelence, hlavná zvučka sa mi veľmi páčila, dialógy a humor fungovali skvelo a Bond girls boli podľa mňa silné postavy. Vlastne mi to príde ako nádherný záver Craigovskej sezóny a výborne by to fungovalo aj ako absolútny záver celej série Bondov. Ale vraj sa chystá ďalší film s Craigom tak nvm.
  • Ano, jako závěr jeho série by se mi to také líbilo. Rád bych uvítal nového Bonda, hlavně mě nestraš kompletním ukončením... rostl jsem při nich :D
  • upraveno 23. listopadu 2015
    @Jay Napiš Lucasovi dopis a zeptej se ho.
  • To jo, napis mu. Ale napis ze ti je trinact. To ti posle i nejaky darky :D
  • Jo, napiš, mně by to taky zajímalo.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Benji a jak to vlastně dopadlo, alespoň podle filmu? Druhá kniha mě natolik otrávila, že jsem neměla chuť číst dál a filmy mě moc nechytly za srdíčko.
    Ta série je hlavně silná v tom, že ukazuje že ve válce prostě i ta dobrá strana může být sakra špatná a že propaganda a média vyhrávají války. A že jednotlivec prostě umře, když přijde čas. A nebo zešílí. Ta romance mě vůbec nedělala problém, není ji věnován takový prostor.
    @Benji Jj, tak to nebyla slavnost, jak jsem psal, byla to poprava :D :D
    ve filmu je to teda jako v knížce.
  • @sfik dík, takhle to bohatě stačí, jsem ráda, že jsem to nevydržela a sekla s tím...TEAM GALE! :D

@Benji já bych zase tu kvalitu nepřeceňovala, je to dosti povrchní a místy i dosti nereálné, hlavně celé to mimózní fungování světa, ale na druhou stranu o dost lepší než Twilight nebo různé Divergenty a podobně :)
    Mne nedáva z filmu spať jedna vec. Tá aréna nie je žiadna simulácia, je fyzická. Napriek tomu tam na konci jednotky dokázali vyčarovať psov (minimálne vo filme sa ten nápad evidentne zrodil za behu hry). Takže psov vyčarovať vedia, ale napríklad jedlo alebo iné suroviny, aby zlepšili situáciu v niektorých homeless-districtoch nevedia? :idea: Ak mi teda niečo neušlo.
  • @Gepeto Myslíš ty zmutované potvory na úplném konci? V knížce je to plán už od počátku, protože je nějak vyrobili z mrtvých soutěžících, teda aspoň tak jsem to pochopila.
  • Jj jsou to zmutovaný těla mrtvých soutěžících. Myslím že v knížce je nijak neteleportujou, prostě otevřou branku a je to... Jinak aréna je vymezený prostor, dost malý oproti zbytku distriktů, takže tam by to šlo okecat tímhle. Jasně že to je děravé, jak píše Dreamer, ne každá teen holka zvládne přečíst 1987, takže tohle je adekvátní substitut. Prostě to tam chce badass hrdinku, happyend a hromadu citečků a láseček (ministerstvo lásky navzdory jménu do této kategorie nezapadá :D )
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já nejsem moc přesvědčená, že HG končí happyendem...
    @Dreamer Ak sa mi nemarí, vo filme tam dali akési psiská. Radšej by som pre efekt bral (ne)mŕtvych mutantov.
    Nuž teda som rád, že aspoň v knihe to dávalo drobnuličko väčší zmysel. Už to nie je teda úplný fail ako mi to prišlo vo filme, len také technologia ex machina :D
    Ja neustále počúvam, že HG je skôr ripoff Battle Royal (ja som to nevidel).
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik No já prostě být celoživotně psychicky v hajzlu za happyend nepovažuju :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.