@Monte Karstark Ten casting moc důvěry nevzbuzuje, Butler a Waldau by si měli prohodit role. Dvě otázky, jak se jmenuje ta herečka, co má hrát Zayu (vypadá vskutku božsky :oops:) A druhá, koho že to má hrát Rush?
Připomíná mi to takovou tu tureckou telenovelu vydávanou za výpravný historický epos.. Akorát boha moudrosti jsem si nepředstavoval jako rappera Ushera :D
Nééé, Sněhovou královnu ne prosím :spike: moje oblíbená pohádka. Koukám, že už teď to vypadá, že se bude krást něco málo z Frozen a kostýmy zatím nevypadají ani z poloviny tak božsky jako v jedničce, takže momentálně nemám žádný důvod to vidět :D
@Aviv Bude to podle mě o dost horší :D Tohle to házení vtipů mezi bohy a smrtelníky nemůže dopadnout dobře. Ale stejně se na to podívám, s takovým tím očekáváním sračkoidního filmu, takže vhodné zejména pro kluby sarkastických fanoušků filmové tvorby jako je například Útok vraždících rajčat.. :)
Vizuální nápady krademe opět, kde se dá (Narnie, Frozen, dokonce i GoT a scéna v jeskyni...ale no ták). Příběh...neřekla bych, že o něčem takovém se tu dá mluvit, vypadá to tak hloupě, až mě z toho rozbolela hlava. A vůbec, koho zajímá nějakej myslivec? Jessica Chastain a její lovestory s myslivcem vypadají už na první pohled otravně. Já chci film jen o Charlize Theron, takový prodloužený flashback z jedničky o krásné a strášně zlé králově a jejích bolístkách z dětství, nějaká náhle přidaná sestra nebo další rodina mě vůbec ale vůbec nezajímají :-P Sečteno podtrženou, doufám, že to těžce prodělá a další díl už nikdy nevznikne.
Ona možno nie je náhle pridaná sestra k duu evil queen and her sly brother, ale spirituálna sestra s ktorou sa dodatočne prepojila magicky kôli nejakých magickým machináciám súvisiacim so zrkadlom. Len nemám tucha, prečo by sesterstvo vznikalo medzi zosnulou slečnou čo vysávala život a vládla havranom a robila rozbitných rytierov a stelesnením zimy, keď stelesnenie zimy má takú krásnu nádväznosť na zvyšné ročné obdobia, minimálne na leto. A navravte mi, že Ravena má čo robiť s letom. Tu ju síce obliekli do zlata, ale v Snehulienke sa premávala okolo v striebornej a čiernej a bola v podstate upírom vysávajúcim životnú eneriu a pôvab zo všetkého naokolo. Akurát k tomu nepotrebovala zaostrené zuby a hektolitre krvi.
@Aviv tak nad nějakým smysle bych fakt nepřemýšlela, to nemá v tomhle případě cenu, směrodatné je, jestli to bude zábavné a bude se co nejméně mluvit :D
Komentáře
otázka č. 1: Courtney Eaton
otázka č. 2: Ra
http://www.csfd.cz/film/9789-raz-dva-tri/komentare/
A dnes večer tamtéž excelentní "retro" krimi L.A. Přísně tajné.
http://www.csfd.cz/film/4123-l-a-prisne-tajne/komentare/
lol
Ale stejně se na to podívám, s takovým tím očekáváním sračkoidního filmu, takže vhodné zejména pro kluby sarkastických fanoušků filmové tvorby jako je například Útok vraždících rajčat.. :)
Sečteno podtrženou, doufám, že to těžce prodělá a další díl už nikdy nevznikne.