Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1267268270272273394

Komentáře

• upraveno 7. listopadu 2015
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. listopadu 2015
    Zajímalo by mě, jestli ve Warcraftu uvidíme i legendární vybuchující ovce :twisted: (též doplněné hromadou krve)

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • JayJay
    upraveno 11. listopadu 2015
  • @Jay Mirka překvapila, poprvé napsala něco, co vypadá, že nad tím přemýšlela alespoň dvě minut, než to pustila do oběhu :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Monte Karstark Ten casting moc důvěry nevzbuzuje, Butler a Waldau by si měli prohodit role. Dvě otázky, jak se jmenuje ta herečka, co má hrát Zayu (vypadá vskutku božsky :oops:) A druhá, koho že to má hrát Rush?
  • Připomíná mi to takovou tu tureckou telenovelu vydávanou za výpravný historický epos.. Akorát boha moudrosti jsem si nepředstavoval jako rappera Ushera :D
    upraveno 13. listopadu 2015
    @Tyrion Lannister
    otázka č. 1: Courtney Eaton
    otázka č. 2: Ra
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Za chvíli začíná na ČT2 výborná komedie Raz, dva, tři (pozvolný začátek plně vynahradí další děj).
    http://www.csfd.cz/film/9789-raz-dva-tri/komentare/

A dnes večer tamtéž excelentní "retro" krimi L.A. Přísně tajné.
    http://www.csfd.cz/film/4123-l-a-prisne-tajne/komentare/
    upraveno 16. listopadu 2015
  • @Monte Karstark ehm, co to má být? :-k
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. listopadu 2015
    Jakési polopokračování Sněhurky a lovce. Nebo prequel, když je tam Zlá královna, nebo jí oživí? Co na to Jan Tleskač?
  • upraveno 17. listopadu 2015
    Nééé, Sněhovou královnu ne prosím :spike: moje oblíbená pohádka. Koukám, že už teď to vypadá, že se bude krást něco málo z Frozen a kostýmy zatím nevypadají ani z poloviny tak božsky jako v jedničce, takže momentálně nemám žádný důvod to vidět :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mě film Sněhurka a lovec bavil, tak proč ne. Sice nebudu stát frontu na lístky, ale až se nebudu mít do čeho píchnout, ráda na to mrknu.
  • AvivAviv
    upraveno 17. listopadu 2015
    Bylo to zajímavé a pěkně temné a nové poňatie príbehu. Ale neviem, či je tu potenciál na sequel.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To bude švanda :)
  • Sutech vs Horus? Sounds good... Dúfam, že to neodflákli a dúfam, že to nebude ďalší Clash of Titans len inšpirovaný tentokrát Egyptskou mytológiou.
  • @Aviv Bude to podle mě o dost horší :D Tohle to házení vtipů mezi bohy a smrtelníky nemůže dopadnout dobře.
    Ale stejně se na to podívám, s takovým tím očekáváním sračkoidního filmu, takže vhodné zejména pro kluby sarkastických fanoušků filmové tvorby jako je například Útok vraždících rajčat.. :)
  • Útok vraždícich rajčat???
  • @Aviv Chceš mi říci že neznáš??? Bože, vždyť to mělo pokračování, ba co víc dnes velmi aktuální - v druhém díle rajčata útočila tuším na Paříž :D
    A už je tu i traileros:
  • Tak se zdá, že je zaděláno na serii "Jak se lovec Chris prosekával z pohádky do pohádky".
  • upraveno 18. listopadu 2015
    Vizuální nápady krademe opět, kde se dá (Narnie, Frozen, dokonce i GoT a scéna v jeskyni...ale no ták). Příběh...neřekla bych, že o něčem takovém se tu dá mluvit, vypadá to tak hloupě, až mě z toho rozbolela hlava. A vůbec, koho zajímá nějakej myslivec? Jessica Chastain a její lovestory s myslivcem vypadají už na první pohled otravně. Já chci film jen o Charlize Theron, takový prodloužený flashback z jedničky o krásné a strášně zlé králově a jejích bolístkách z dětství, nějaká náhle přidaná sestra nebo další rodina mě vůbec ale vůbec nezajímají :-P
    Sečteno podtrženou, doufám, že to těžce prodělá a další díl už nikdy nevznikne.
  • Ona možno nie je náhle pridaná sestra k duu evil queen and her sly brother, ale spirituálna sestra s ktorou sa dodatočne prepojila magicky kôli nejakých magickým machináciám súvisiacim so zrkadlom. Len nemám tucha, prečo by sesterstvo vznikalo medzi zosnulou slečnou čo vysávala život a vládla havranom a robila rozbitných rytierov a stelesnením zimy, keď stelesnenie zimy má takú krásnu nádväznosť na zvyšné ročné obdobia, minimálne na leto. A navravte mi, že Ravena má čo robiť s letom. Tu ju síce obliekli do zlata, ale v Snehulienke sa premávala okolo v striebornej a čiernej a bola v podstate upírom vysávajúcim životnú eneriu a pôvab zo všetkého naokolo. Akurát k tomu nepotrebovala zaostrené zuby a hektolitre krvi.
  • @Aviv tak nad nějakým smysle bych fakt nepřemýšlela, to nemá v tomhle případě cenu, směrodatné je, jestli to bude zábavné a bude se co nejméně mluvit :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.