Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1266267269271272394

Komentáře

• upoutávka na trailer 1080p to vypadá nádherně

• Ehm....zatím to vypadá spíš jako Narnie na steroidech, než jako Pán prstenů :anxious: zatím zůstávám věrná svojí skepsi, tak doufám, že o to víc mě to posadí na zadek.
  • upraveno 3. listopadu 2015
    Mě to spíš připomíná vizuálně Warcraft (s tím problém nemám). Spíš mi záleží, jakým stylem na to naroubujou příběh. I když samotným vizuálem se dá udělat hodně a s průměrným předvídatelným příběhem viz Avatar (nehledě na to, že je to stejnak vykradačka.)

• nějaké nové záběry
  • Tak tohle je pecka, vypadá to skvěle :dance:
  • upraveno 6. listopadu 2015
  • Ty tiefightery přilétající západem slunce, bože, to je tak romantický :D poslední měsíc a fous a já už jsem zoufalej z čekání :D Co se warcraftu týče.. nikdy mě to nijak nebralo, takže radši se proletím v xwingu než na grifovi :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já to mám přesně obráceně, ani ve 12 mě nikdy Hvězdný války nic neříkaly. Leč trailer na Warcrafta pořád připomíná herní intro, nemůžu si pomoct.
  • No právě to mě od toho warcraftu odpuzuje - fakt že i kůra na stromech bude cgi. Nevěřil bych že to řeknu, ale ono to vypadá víc umělý než hobit.
  • Tak ani plnohodnotný trailer k Warcraftu mě nijak nenadchnul, pořád je to spíš "meh" než "wow" :-? ani naznačovaný příběh mě dvakrát neláká, myslím, že jako totálnímu neznalci světa, ať už herního či knižního, mi to nemá absolutně co říct ani nabídnout.
  • @flanker.27 A teď zaleží jestli je to dobře nebo špatně?
  • Nebyl náhodou někdo na Macbetha? Jdu sice zítra na Spectre, ale dal bych si klidně ještě jeden filmík...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Neviem kto to kde vravel, možno tu, ale vraj ten "herný" vzhľad CGI je úmyselný, chceli, aby to malo čaro hry. Problém je, že Stormwind síce mohol byť katedrála nejakého európskeho historického centra a Westfall nejaký americký ranč, ale keďže sme videli ako to zhruba vyzerá v hrách, nebol by to TEN Stormwind a TEN westfall. Nezostalo teda nič iné než to spraviť hre vierohodne graficky. Keby to robili podľa knihy (a hra by neexistovala), určite by tam bolo viac priestoru pre reálnosť. Je to umelé a napríklad tá scéna na schodoch Stormwindu, keď si to človek zastaví, vyzerá fakt hrozne (tí vojaci vpredu nesedia s pozadím), ale nemyslím si, že mali zrovna moc na výber. Okrem toho nádeje, že to bude viac bábkové než animované som sa dávno vzdal.

@Dreamer Toho by som sa nebál. Bol tam záber na explóziu Fal energy, hovoril o ich umierajúcom svete, bol tam dokonca aj Gul'Dan. Podľa mňa vysvetlia aspoň elementárne, že Gul'Dan ich "zradil" svojím hladom pre moc, čoho výsledkom bolo skomieranie ich sveta, čoho výsledkom bol ich útek do Azerothu. Čiže znalec hier možno bude vedieť, že ten kto za tým stál bol Kil'Jaeden a BL zatiaľčo film to spomenúť nemusí, ale pre konkrétny príbeh toho dielu filmu to bude nepodstatné a tak diváci o nič neprídu. Tým chcem povedať, že možno neznalci budú mať príbehovú injekciu toho, čo je podstatné a znalci len budú vedieť nejaký špecifický motív, ktorý by spochybnil len filmový hnidopich, napr. ,,A prečo teda tá 20-minútová postava spravila tamto?" ,,Nuž, vo filme to nie je povedané, lebo si nemysleli, že by to niekto takto riešil, že prečo to robila, ale je za tým takýto tridsaťstránkový príbeh k tomuto príbehu nie celkom relevantný." Neviem, či som dostatočne vysvetlil čo tým myslím, že sa neznalci nestratia :D Ale je to len môj predpoklad.
    Proste, nemusíš vedieť ako ľudská rasa porazila trollov a založila Stormwind, či ako Orkovia bojovali proti Draeneiom pri Karabore, aby si pochopila o aký konflikt ide a užila si príbeh o TOM konflitke.
  • upraveno 7. listopadu 2015
    @Gepeto Neználci se opravdu neztratí, protože už bylo řečeno, že film bude i pro neznalé her tak i pro fanoušky serie. (Je to logické pojmout největší množství potencionálních diváků, než jen fanoušky serie.)
  • No nevím, ukamenujte mě, ale ten trailer mi přijde celkem nudný, kino určitě vynechám, v lánu mám zajímavější věci a můj rozpočet není nafukovací, ale nejspíš se na to někdy podívám :)
    S Pánem prstenů si nedovolím srovnávat, jelikož neznám Warcraft, už mi několikrát byly vysvětlovány přednosti a "temnost" světa, ale film mě fakt zatím neláká.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Mno, já přidám svojí trošku do mlýna co se traileru k Warcraftu týče. Především klasicky prozrazují moc z toho, o co ve filmu půjde a navíc nemá atmosféru. Co se týče CGI, nejsem z něj úplně nadšená - a teď mluvím o orcích, ne o množství CGI (které mě nepřekvapuje - tohle není a neměl by být film, který si hraje na realistické prostředí ani v rámci fantasy). Že to bude vizuálně epické, s tím počítám, ale ráda bych viděla i něco, čím by Warcraft chtěl odlišit od tuctů fantasy filmů, které se snaží hrát na temnotu, příšery a záběry armád. Fungující násilný svět plný různých ras a magie v tom traileru bohužel nevidím. Jinak ale orcké miminko jménem Thrall je boží :applause:
  • @Tyrion Lannister Ty toho Chrise Hemswortha fakt hodně chceš vidět, že jo? :twisted:
  • @Tyrion Lannister ty fakt věříš, že ve filmu, jehož cílem je vyždímat maximum z peněženek co nejširšího publika, i včetně batolat, která půjdou na premiéru třeba v převleku za vrhací kameny do katapultů, bude něco skutečně brutálního a temného? Bude to brutální asi jako Harry Potter, při troše štěstí :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Mikke A prečo by nemal? On bol fel energy ovplyvnený ako "radiáciou". Ork sa nemusí napiť, aby zozelenel. Thrall sa ani nenapil.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Tyrion Lannister přesně... Bez Erkové přístupnosti to nebude ten Warcraft který bych si přál. Navíc, bylo by fajn vidět depresivní a násilný film ktery končí vyvražděnim hned dvou království těch vicemene kladných. Arthase pls.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.