TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1250251253255256362

Komentáře

• EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik aj knihy su dobre, velmi dobre a uz ich je 8.
  • @Edem Ahá, já myslel že to je pentalogie o Alfredovi (Saské kroniky), to furt není dopsané? Má i další série Richard Sharpe, Hledání Svatého Grálu, či knížku o Azincourtu, jsem to stáhnul najednou, tak jsem zvědav..
  • Knih u Saských kronik od Cornwella už je 9, zatím poslední Warriors of the Storm, ještě není přeložená. Mě se seriál libí hodně, četl jsem předlohu jen mě moc nesedí výběr herce pro hlavní postavu Uhtreda. Taky takový drobnosti, že Uhtredův otec jako šlechtic jde do bitvy v prvním díle a má horší přilbu než třeba mladý Uhtred.
  • Mně teda výběr herce pro Uthreda sedí naopak velice. :-P
    @derfel tak tu 9 neviem nikde najst. No to hej ja som si (Saxonskych) Northumbijskych bojovnikov inac predstavoval, mali by vediet shield wall, plus tam mal mat nejakych elitnejsich bojovnikov a ty mali tak aj vyzerat.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Já už se k seriálům Syfy nevyjadřuju, kdyby udržovali Stargate nebo třeba Capricu při životě, udělali by podle mě líp než s tou jejich aktuální tvorbou :D
  • Tak jak, začal někdo z vás s Ash vs Evil Dead? Jako hororová komedie je to skvělé :-D
  • @Everett_Young Začnu i když z filmů jsem viděl jen půlku armády temnot.
  • @Jay Já jako až tak ST neznám. Spíš jsem to viděl tak že v devadesátých letech prostě byly stand alone epizody běžnou praxí. A že by to chtělo rozvíjet na pozadí něco konkrétního.
    Co se BSG týče, je to pro mě srdcovka (mě si ale seriál získá především tím že ho dokončí, což se u BSG povedlo, a ač snahy byly uplně to trapně nenatahovali, jak bývá zvykem. Z Capricy jsem cítil potenciál, vůbec se to nerozjelo, tak jak jsem chtěl, prostě to utnuli, jak sám píšeš.. Tam není moc co vytýkat. Stejně tak zrada v podobě likvidace SG-U.. prostě na nějaký seriál z prostředí vesmíru a nějakých hvězdných fajtů čekám jak na smilování boží :)
    @sfik Babylon 5
  • @sfik: Dej Star trek DS9,... a vřele doporučuji vykašlat se na první asi tři série - zrovna ty, které jsou přeloženy do ČJ a běžely v TV, čímž jsem na DS9 získal naprosto chybný pohled (i když i ten krátceporevoluční překlad má své kouzlo - "Pane Ruddere nastavte kurz" (rudder = kormidlo), a pecka největší "Tvrdohlavec sklopit štíty, zaplášťovat a pálit z fázovačů")...
  • @Arutha: Hustý, tohle vůbec neznám.
    Vzhledově to na mě působí jak původní Galactica (dohledal jsem, že není divu, šlo do éteru stejný rok), zatímco proti ST:TOS je to o dekádu novější záležitost, takže asi není náhoda, že v tom vidím odkazy na Star trek (Federace, Znak otočený o 45°,...), co? A celkově to vypadá, že by to univerzum nemuselo mít daleko k tomu "Temnému zrcadlu" o kterém jsem psal,... ačkoli to zase vypadá v zásadě na "něco z pohledu těch víceméně hodných".
  • @Jay Neviem porovnať, keďže ani ST seriály som okrem prvých 5-6 epizód z TOS nevidel. Ale baví ma to veľmi, môžem iba odporúčať.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • upraveno 9. listopadu 2015
  • sdílíme verzi se stejným koncem a stejnou touhu po Maryině protáhlým ksichtě ;-)
  • Pozeráte ešte niekto Homeland? Čo zatiaľ hovoríte na piatu sériu?
  • @Arutha Zatím jsem viděla jen tři díly, takže předpokládám, že se to teprve rozjede. Ale Carry mi leze na nervy stále (i když o dost míň než v minulé serii).
  • upraveno 10. listopadu 2015
  • upraveno 11. listopadu 2015
  • @sfik Mě se líbil i Vincent D'Onofrio jako Fisk a jsem zvědavej na Jona Bernthala jako Punishera v TWD mě jeho postava štvala v dobrým slova smyslu. =D
  • @Mikke Jo přesně.. Punishera se bojím.. V TWD mě ta postava naprosto iritovala, a právě ne moc v dobrém, mám pocit, že se to přeneslo i na herce...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.