Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1265266268270271394

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Mimochodem, muze mi nekdo vysvetlit, jak to bylo s klony? Ve filmu je objednal jedi [sajfo dias] nebo jak se pise. Ale na ci prikaz a kdy byly klony naprogramovany na 66ku? Nevim jestli neco vzdycky prehlidnu, ale tohle me prijde jako totalni zahada...
  • upraveno 21. října 2015
    @sfik já to pochopila tak, že je objednal, aby je pak republika použila proti sithům, nemohl tušit, jak to nakonec s republikou dopadne, co se toho programování týče, to je co?

EDIT: ale asi si to pamatuju blbě, protože tohle mi taky vždycky vrtalo hlavou :D
  • upraveno 21. října 2015
    @Dreamer No, já vlastně nevím jak to s rozkazem 66 bylo. V podstatě doteď jsem to chápal tak, že poté co ta podělaná naboo-ještěrka JarJar nechal projít hlasováním, že veškeré válečné řešení půjde přes Palpatina místo přes většinu v Senátu, tak poté byl vytvořen rozkaz 66 a že to byl "jenom" rozkaz a klony že byli natolik disciplinovanou jednotkou, že rozkaz vyplnili.

Jenomže v animovaných CloneWars chtěli udělat z klonů individuality a naplno tam rozbalili vztahy mezi klony samotnými a mezi klony a džedáji, a že tam byla jakási loajalita a vztahy. To by znamenalo ale, že by měli (aspoň nějaký) klony velký problém rozkaz 66 uposlechnout, což jak víme neměli. V SW Rebels teď řekli že měli clonetroopeři v hlavě nějaký čipy, který ten rozkaz spustili. A právě že několik vojáků čipy objevili a vyndali ven.. Takže pokud to byly čipy, tak kdo a kdy tam nahrál ten rozkaz a jestli to neudělal někdo ještě předtím než Obiwan objevil Kamino.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik tak potom to je jasne ak mali v hlave technologiu, ktora ich vedela ovplyvnit tak ten rozkaz tam mohli zadat hockedy(teda aj neskor).
  • @sfik Clone Wars bych totálně vypustila. Je to hrozný seriál a nepovažuju ho za nic víc, než akční pohádku pro děti. Podle mě by neměl být ani v Kánonu.
  • Jinak si myslím, že Palpatine rozvíjel svůj plán celé roky dopředu, takže ten rozkaz mohl být zadán už dávno. Možná to nebyl skutečný Sifo Dyas, kdo objednal armádu, ale někdo jiný, třeba nějaký Palpatinův prostředník, který to udělal jeho jménem. Pochybuji, že klonovači z Kamina věděli, jak Sifo Dyas vypadá.
  • @Tyrion Lannister Palec hore! Dík! Každopádně kde to bylo řečeno? Ve filmu rozhodně ne... Jsem si dokonce nějakou dobu myslel že Sifo je Dooku když byl Dooku ještě jedi (byl jedi, žejo?)
    upraveno 22. října 2015
  • @Tyrion Lannister Já CW nemusel, převážně proto že oživili třeba Maula, případně že pořád používali jako hlavní nepřátele Dookua a Grievouse (jeho původ by mě teda taky zajímal, vždycky mi přišlo že pod tou maskou je nějaká organická hlava). Třeba rebelové mě zatím baví víc, ale v určitý fázi i oni začnou recyklovat sami sebe a už to nebude ono a já to už nedám, jako CW. Stejně - jak to chtějí vyřešit...? Ty postavy minimálně džedajský nemůžou nechat existovat paralelně s Lukem v ep.IV. Takže je budou muset zabít nebo vymyslet něco víc soft pro děti a nějak je odstranit ze scény (celá loď zatažená do horizontu události černé díry a zamrznou v čase).
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik a preco? proste sa na to zabudne a hotovo, tych par ripalov casom prestanu tiez.
  • Mě přijde, že ten seriál vůbec nenavazuje na třetí epizodu, a naprosto si vymýšlejí. Například v takové zásadní věci, že Anakin ani ve třetí epizodě nemá titul mistra a ani během ní ho nezíská, přestože ho přijmou do Rady Jediů. A hned v pilotu seriálu mu přihodí učedníka? WTF? To vypadá, jakoby ty filmy ani neviděli.
  • @Denebola Aby prijal Padawana, nemusí byť Majster. Keď Obi-Wan prijal Anakina za učňa, tiež nebol Majster ale iba Rytier.
  • @Arutha Dobře, tohle uznávám. Přesto, pokud si vzpomínám, Ashoka oslovovala Anakina "Mistře"?
  • @Denebola Takisto ako Anakin Obi-Wana celú druhú epizódu. :D Voči The Clone Wars mám svoje výhrady, ale nemyslím, že by sa mu dalo vyčítať zrovna to, že sa nedrží súčasného kánonu. (K tomu, že absolútne ignoroval vtedy ešte platný Legends kánon sa radšej nevyjadrujem.)
    Upozornění je to v čínštině, ale v jiném jazyce, jsem to nenašel, každopádně těším se jako malej
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Pokud jdete na Star Wars, tak byt na vasem miste uz kupuju listky. Jsem se ted dival a uz to zacina byt docela plne, aspon teda v Brne, a musel jsem si proto koupit listky az na 20. 12. :(
  • Já se to snažil zarezervovat v cinestaru ale i když jsem byl přihlášenej, tak jsem nikde nenašel jak spustit tu rezervaci :D nebo vůbec jak na to ...
  • Ja mam koupene na sobotu 19. Jsme to kupovali už minuly tyden.
  • upraveno 31. října 2015
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. října 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.