Hlavně aby to nedopadlo jako "Kosmické války" v Simpsonech... taková ta scéna, jak tam do senátu napochoduje AT-AT, usedne a začne diskutovat... Komiksák: "Nejhorší kosmické války, které jsem kdy viděl, na ty půjdu jen třikrát... dneska"
Jasné ale minimalne jsem cekal nejake vizualni zmeny. Kdyz v epizode tri ukazali stihacky ktere uz se pomerne podobaly xwingum a tie fighterum. Ale asi to zamerne nechteli menit aby si ortodoxni fanousci nestezovali ze to je "moc jine" :)
Jinak myslíte, že se dočkáme akorát převyprávění IV. epizody s jinými ksichty a trochu větší Hvězdou smrti? To bych totiž fakt nerada, sequel Star Treku je vlastně taky jen zopakování jedničky s větší ničitelskou lodí. I když je to zábava, od nových Star wars bych přeci jen chtěla trošičku víc.
Určité náznaky, že půjde o to stejné, jen s přehozenými rolemi, jako v Nové naději tam jsou :-| začátek na stejné planetě, náhodné setkání s někým, kdo sem upadnul z lodi nepřítele, bude se zachraňovat i kámoš, co zůstal na oné lodi a předávat plány Hvězdy smrti? Umře Han nebo Luke, kteří se obětují pro novou generaci?
@sfik: To znám z PC her poměrně dřevního věku (X-wing (se ovládalo snad ještě šipkama, možná myší...), Tie-fighter (byl lepší, novější a hlavně -hrál jsi za padouchy)) - těch lodí bylo víc druhů Tie-fihter - klasika - koule se dvěma pravidelnýma šestistěnama Tie-interceptor (to na obrázku) - v těch hrách se s tím lítalo o něco líp :o) Tie-bomber - veprostřed dvě roury, šestistěny protáhlý a hore i dole zahnutý dovnitř (jako T-I) Tie-Advanced - jako bys dal dva interceptory zády k sobě - zatraceně dobrá mašinka - jako jediná stíhačka Impéria měla štíty (hrozná nevýhoda všech ostatních), mohla nést slušnou raketovou výzbroj a vůbec. Ale nevím, co bylo ve filmech - stejně jako za rebely nevím zda krom X-wingů, Y-wingů byly na plátně někdy i Z-95 Headhunter, A-wing (nejlepší...) či B-wing...
Já. Tak nejak doufal zebtreba sydow ve svem veku uz asi nebude uplne stavenejbna ls duely, tak by mohl hrat nejakeho davneho sitha ktery to ridi ze zahrobi. Neco jako marka ragnos v jedi academy, kdo hral tak vi. Teda uz si to nepamatuju, myslim ze to byl zrovna tenhle...
Komentáře
Komiksák: "Nejhorší kosmické války, které jsem kdy viděl, na ty půjdu jen třikrát... dneska"
prosím, prosím, ať to není další Prometheus (=synonymum pro mega filmové zklamání) :anxious:
I'm no one
...
=D
You know nothing, Luke Skywalker
A tohle je sequel - staré věci nahrazují nové, větší a barevnější
Tie-fihter - klasika - koule se dvěma pravidelnýma šestistěnama
Tie-interceptor (to na obrázku) - v těch hrách se s tím lítalo o něco líp :o)
Tie-bomber - veprostřed dvě roury, šestistěny protáhlý a hore i dole zahnutý dovnitř (jako T-I)
Tie-Advanced - jako bys dal dva interceptory zády k sobě - zatraceně dobrá mašinka - jako jediná stíhačka Impéria měla štíty (hrozná nevýhoda všech ostatních), mohla nést slušnou raketovou výzbroj a vůbec.
Ale nevím, co bylo ve filmech - stejně jako za rebely nevím zda krom X-wingů, Y-wingů byly na plátně někdy i Z-95 Headhunter, A-wing (nejlepší...) či B-wing...