Sice trailer ukazuje víc než bych potřebovala vidět, první nalákal dostatečně, ale utvrdilo mě to v tom, že tohle rozhodně v kině nechci minout, očekávání raketově stoupla :)
Jo, taky jsem vcera videl, bylo to docela dost verne knizce, takze jsem spokojeny. Ten konec ale byl takovy divny... moc "americky". Kdyz odpustim ten konec, tak asi 8/10.
Trosku me stve, ze film nezacal Watneyho hlaskou "I'm pretty much fucked. That's my considered opinion." :)
Je to dobrý, spíš pohodovka okořeněná humorem než nervy drásající drama, Mattu Damonovi role celkem sedne. A pokud bych měla tlumočit pocity od čtenáře, líbilo se, ale zamrzelo, že v některých momentech se ze situace dalo přeci jen vyždímat mnohem víc napětí a bylo málo zdůrazněno (spíš vůbec), jak strašlivě se na Marsu člověku vymstí, když něco podělá :)
U Marťana mě mrzelo nevyužití některých dramatických momentů a taky mohli přidat ještě víc toho suchého humoru. Předloha je docela vykostěná. Na druhou stranu je to vykostěné dobře (takhle nějak kdyby postupovali u zpracování Písně, tak bych jim tleskala). Kdo předlohu nečetl, tak se bude v kině asi bavit o dost víc. Jsem ráda, že je Ridley Scott zase ve formě.
@Monte Karstark doufám, že bude co nejvíce záběrů s novým modelem světelného meče a s černochem v uniformě stormtroopera a nakonec..... tradá, Han a Leia podepisující rozvodové papíry =D
Tak nějak si říkám, co asi běželo imperiálním hlavou, když vymýšleli konstrukci nové hvězdy smrti.. Třeba "a bude tam vůbec někdo chtít pracovat" nebo "hlavně zacpěte díry k reaktoru" :D
A co ta absence Luka.. někde psali že snad ten v kápi, ale tomu nevěřím, typuju spíš cameo roli nebo .. ani to dopsat nechci...
Komentáře
EDIT: A zdá se, že začal boj proti Verbalovi.
Já jsem tvůj otec, tohle prostě nemá chybu. :-) :-D =D
Trosku me stve, ze film nezacal Watneyho hlaskou "I'm pretty much fucked. That's my considered opinion." :)
jinak pořád nechápu, proč bych znovu měla koukat na to stejné, navíc v horším a hloupějším provedení, takže přesvědčení nikdy nevidět přetrvává...
A co ta absence Luka.. někde psali že snad ten v kápi, ale tomu nevěřím, typuju spíš cameo roli nebo .. ani to dopsat nechci...