Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1261262264266267394

Komentáře

• @Dreamer Já jsem se na to ani nedodívala do konce (a to mám Ch. Balea ráda!).
  • @Lara můžu s klidným svědomím říct, že jsi o nic nepřišla, ten konec už byl skoro neúnosná ždímačka času, postrkovala jsem ty chudáky očima ať už konečně proboha přelezou přes to moře, samozřejmě se k tomu museli nejdřív bolestivě prokecat a profňukat :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pro mě to taková katastrofa nebyla, ale musím bohužel konstatovat, že jeden z mých nejoblíbenějších režisérů na stará kolena měkne. Děsila jsem se, že se mu do pazourů dostane nový Blade Runner. Ale teď jsem zjistila, že tam došlo ke změně režiséra.
  • Doufám že se film povede a zapůsobí na mě jako trailer

Trochu mě překvapilo, že Ka mluví Scarlett..
  • Hmm, triky zatím nic moc na to, že je to skoro celé digitální, mě to tedy momentálně vůbec neoslovilo.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 18. září 2015
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. září 2015
    @Tyrion Lannister překonat Salvation, je jako kdybys měl vyhrát běh na sto metrů proti vozíčkářům - nejspíš to dokážeš, ale asi se tím nikde nebudeš chlubit.
    @Everett_Young aneb jak to dopadne, když zkusíš točit Terminátora bez Terminátora, což byl nejmenší průšvih. A zároveň pokoušet se dosáhnout úrovně nemsrtelného T2, je jako se pokoušet se dotknout se rukou hvězdy. :D Ale uznávám v případě Salvationu jsou měřítka nastavená hodně nízko.
    upraveno 18. září 2015

Tohle vypadá hodně dobře, co herec to známá tvář. Johnny Depp potvrzuje opět svou pověst nejlepšího chameleona v Hollywoodu, přísáhám vůbec bych no takhle nepoznal a ten skřípavý chraplák. A do toho ještě můj milovaný Benedict no prostě tohle musím vidět. :-)
  • @Tyrion Lannister Nevím, co mě děsí víc, jestli Johnyho proslov nebo ty vlasy :-( Každopádně jsem upoutána :D
    Terminátor 3 taky nebyl žádná sláva. Dnes těží hlavně z toho, že Salvation byl vyloženě průser.
    upraveno 21. září 2015
  • @Tyrion Lannister Ja ti neviem, ale povazovat Jursky park za dobry navrat...
  • upraveno 21. září 2015
    @Tyrion Lannister já bych nesouhlasila, neříkám, že jednička je něco ultra inteligentního, ale dost mě štve, jak jsou poslední dobou se-, pre- a já nevím jaké ještě quely líné a neoriginál, vlastně jen ždímou původní materiál ale samy nenabídnou nic navíc, což je u pokračovatelů filmů, které ve své době byly nějakým způsobem výjimečné a přelomové (Terminátor, Jurský park, Vetřelec...) velmi smutné. Proč se krucinál u Terminátora pořád musí ždímat cestování časem a Arnold, když v samotném univerzu je tolik prostoru, proč musí být dinosauři pořád rodinná zábava s protivnýma spratka, když předloha nabízí mnohem zajímavější cestu a nechte už krucinál vetřelce a Ripleyovou spát.

P.S. Terminátora ani Jurský svět ani žádného dalšího Promethea vidět nikdy nechci, nespokojím se s průměrem, když vím, že to jde o mnoho lépe.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Tyrion Lannister Myslím, že predlohou myslia Jurský park.. Pôvodnú knihu...
  • @Tyrion Lannister Ne, neví jak se cítím. Jurský park nemá se Ztraceným světem nic společného. Jurský park je podle Crichtonovi knihy Jurský park, která rozebírá úplně něco jiného.
  • @Nevada Děkuji má drahá, vždy mi umíš tak skvěle poradit ;-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. září 2015
    Co to zase přibylo na CSFD za debilní okénko? :wall:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To je Everest ne Everett :D
    Ale to jsi asi asi nemyslel :D
  • @flanker.27 Myslím ten "přehled" u jednotlivých filmů.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Aha, to je skutečně "zajímavý" mix kultur... tedy proč ne, ale pokud by to bylo na konci. Na začátku jako to první co se u filmu otevře mě to nutí udělat o jeden klik více na všechny komentáře, grrr.
  • 84/99....přiznávám, že něco jsem neviděla (ale na druhou stranu mě děsí, co všechno z devadesátek jsem viděla :D ) a nějak jsem je střelila a ve filmech s Julií Roberts mám celkem bordel.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.