@Nevada Dočetla jsem Marťana a za mě dobré. Akorát občas to pro mě bylo totální ptydepe, ty různé popisy, jak přehodit drátky, atd. Jediné, co mi vadilo, že se člověk nedoví skoro nic o Markovi. Myslela jsem, že tam bude trochu víc o něm na Zemi.
Mně se právě líbilo, že autor neodváděl pozornost k jeho soukromí (což asi bohužel vynahradí film), ale naopak se soustředil na dění. Odbočky k NASA a Hermesu stačily tak akorát :) Už dlouho jsem si v knize tak neoblíbila hlavního hrdinu.
========== Dočetla jsem Ztracený symbol od Dana Browna a těžké zklamání. A to se mi Šifra i Andělé líbili.
Mimochodem, Argo prý plánuje vydat Lukjaněnkovy Hlídky v pevných deskách a s novými obálkami. Takže pokud snad někdo plánujete pořídit, tak se možná vyplatí počkat.
Prave som sa pustila do Jamy a kyvadla. A clovek je uz tak zvyknuty na tie ctive moderne veci, ze mi precitanie jednej stranky trva o poznanie dlhsie. Ale ako osviezenie moze byt :). Ta cistota a naivita citov sa uz tak lahko nevidi/necita.
No, já se po projetí Polska od jihu na sever (a zpět) asi znova vrhnu na Sienkiewicze. Ať žije pan Wolodyjowski! I když přiznávám, že nejraději mám pana Kmicice.
@Hildegarda poslední dobou vychází klasiky znovu v docela pěkných obálkách, tak jsem Poea taky přidala do sbírky a přiznávám, že některé povídky pro mě nejsou zrovna dvakrát čtivé :D
@Everett_Young Ak nic ine, Poe vie budovat atmosferu. Asi si dnes hodim mne nezname antidepresiva, ktore mi prave predpisala mne neznama doktorka :D
V Cernom kocourovi mi vadil mierny nedostatok logiky. Ak sa ti to pacilo, skor by som povedala, ze Zradne srdce je lepsie, pretoze ma rovnaku temu, este lepsiu atmosferu a je uveritelnejsie.
Komentáře
Už dlouho jsem si v knize tak neoblíbila hlavního hrdinu.
==========
Dočetla jsem Ztracený symbol od Dana Browna a těžké zklamání. A to se mi Šifra i Andělé líbili.
V Cernom kocourovi mi vadil mierny nedostatok logiky. Ak sa ti to pacilo, skor by som povedala, ze Zradne srdce je lepsie, pretoze ma rovnaku temu, este lepsiu atmosferu a je uveritelnejsie.
@lara hlavne, ze ho opisuje ako "ohromneho" a na zazdenie potreboval odstranit len niekolko tehiel :)
@p1e9t9r2 Černý kocour