Tak teaser je fakt bombastický ,trůn nemá chybu ,Starkové vypadaj skvělě na trůnu :) a hlavně Jon spolu s Duchem. Přesně jak píše amoroun ...Catelyn nemá chybu !
Jéjej, teď jsem přepnul na HBO, na druhej díl Broadwalk Empire. A co mě nevítalo, rozseknutej nápis Hra o trůny. Konec některého teaseru, bohužel nevim, v jaký podobě to běželo, jestli to bylo otitulkovaný nebo už dabovaný. Snad to příště chytnu včas.
Myslím, že už jsem taky jednou při přepínání programů (na TV se moc nekoukám, takže to je dvojnásob náhoda) náhodou na HBO "něco" jako Hra o trůny zahlédl.
Izák "Rým" Pírko: Chápu námitky s barvou vlasů, ale všichni "děsní" rozhodně být nemůžou, mám dojem že si k tomuto seriálu už dopředu vytvořila zbytečně nihilistický postoj.
Proti gustu... Přece kvůli tomu nebudeme Pírko lynčovat. Něco málo na tý kritice je a je dobře, že to zazní. Aspoň já si to rád přečtu. Ta důraznost je dána tím, že je Pírko v té kritice zatím poměrně osamělé, takže tu práci musí oddřít samo (klady přitom nezmiňuje, to děláme my ostatní), i když samo o sobě tak kritické jistě není :-)
Optimismus je především nedostatek informací. Nevím, kde berete tu jistotu, že GRRM ságu dopíše, že se seriál povede, že Jaime konečně políbí Brienne a odejdou spolu v záři zapadajícího slunce a všechno bude O.K.? Tak to přece není.
Je rozdíl ve zdravé nedůvěře a rozhodným negativním postojem. Chápu, že když je člověk se svým postojem spíše v menšině, tak se ho snaží protlačit násilnější formou, v tomhle případě ostřejším výběrem přívlastků, ale to snad zde není nutné.
Komentáře