@Everett_Young Kdyby na Ústí spadla Atomovka dalo by se říct, že je to zkrášlení krajiny. Navíc Liberec by se stal nepopiratelnou metropolitní severních Čech :-D
@hodor_the_king Kouzlo okamžiku , navíc představa Snapea jak se zlomyslným úsměvem pozoruje Harryho padajícího z koštěte a u toho Snape pije je nesmírně komicka :-D
@Tyrion Lannister harry má úspěch ne proto, že je kvalitní nebo nějak promyšlený, ale protože je to jedna z mála knih, kterou četl fakt každý ( nebo aspoň drtivá většina)... :roll: Edit: napsala jsem to dost blbě, druhý pokus: vyhrává ceny kvůli množství čtenářů a ne kvalitě obsahu
@hodor_the_king To se jich zeptej :-D A někteří ho obviňují z úkladné vraždy jeho sestry a z toho, že to byl černokněžník, hrající na kladné straně Síly. Ve volném čase pátral po Relikviích, po jejichž spojení plánoval sejmout Voldemorta a sám by se stal Pánem zla :-D
@hodor_the_king Taky je iluminat :-D Za vším zlem ve světě fantasy nestojí Velký Jiný, ale Velký Brumbál! Všichni zaporaci od Saurona přes Velkého Jiného po Lorda Voldemorta jsou Jeho služebníci, kteří mají za úkol ovládnout svět fantazie!!!! Ale nejhorší zlo Brumbál vypustil na svět mudlů, jeho oči planou žárem pekelným, jeho hlas má účinky mnohonásobně horší než hlas Sarumana. Dámy a Pánové představujeme vám nejmocnějšího služebníka Velkého Brumbála ve světě mudlů........ JUSTINA BIEBRA :twisted:
@Achileus=D=D=D To bude ono :-D a taky zmanipuloval naše prezidenstské volby, vynalezl dechovku, navedl boromira proti frodovi a dal dohromady one direction.... sakra, to je fakt hrozný člověk =D (Ať nejsme tak OT, tak zrovna čtu Stoletého staříka, který vyskočil z okna a zmizel a oproti očekávání mě to dost baví :-D)
Komentáře
Edit: Svůj vliv u Snapeho pomoci se
Btw: teď mi došlo, že harry pojmenoval svoje dítě severus =D
Jmenoval se Albus Severus
ale to se spíš harry pomstil brumbálovi, snapovi a nejvíc tomu dítěti.... a pak kdo je tu záporák =D
Edit: napsala jsem to dost blbě, druhý pokus: vyhrává ceny kvůli množství čtenářů a ne kvalitě obsahu
To bude ono :-D a taky zmanipuloval naše prezidenstské volby, vynalezl dechovku, navedl boromira proti frodovi a dal dohromady one direction.... sakra, to je fakt hrozný člověk =D
(Ať nejsme tak OT, tak zrovna čtu Stoletého staříka, který vyskočil z okna a zmizel a oproti očekávání mě to dost baví :-D)