Chlapec, který přežil; Napoleon zločinu a mladý profesor X společně v novém Frankensteinovi, pod režijní taktovkou jednoho z tvůrců Sherlocka. Kdo se těší? :D
Marťana jsem četla (výborné) a z ukázek mám zatím smíšené pocity. Hlavně Damon mi na Marka vůbec nesedí. A taky se bojím, že ubrali suchého humoru na úkor melodramatičnosti.
Viděla jsem a dobře jsem se bavila. Výborně namíchaný mix akční podívané a humorné zábavy. Palec nahoru za dobře udělané retro, které zároveň nepůsobí zastarale. Už jen úvodní sekvenci stojí za to vidět :) Hodnocení 80 %, ale do značné míry ovlivněné tím, že mám ráda dobovky a miluju špionážní filmy. Cavill si hlasitě řekl o roli dalšího Bonda.
Mohl by někdo doporučit nějaké filmové zpracování Větrné hůrky? Nedávno jsem se dala znovu do čtení a chtěla bych si posléze pustit i nějaký film, ale filmových verzí je víc a nevím kterou vybrat. :-k
@Dreamer Vostře ty. Nemilosrdný verdikt nad Ridley Scottem. Tebe chci na CSFD v seznamu oblíbených uživatelů. Pošli nick. :-)
Ale musíš uznat, že film má pěkný obrázky a když tam proudy krve vlaží úrodu. Žáby lemují chodníky a nebe se dusí pod mračnem kobylek, tak člověk hnedka dostane chuť na nějaký pořádný egyptský God of War :twisted:
@Monte Karstark pěkný obrázky uznávám, jen škoda, že ten zbytek okolo egyptských ran stojí za pendrek, na csfd komentáře nepíšu, na to se v té záplavě renomovaných kritiků necítím :D
EDIT: tak se mi zdá, když si na to vzpomenu, že nějaký ty rány chyběly :-k
Komentáře
a zase Jimmi Hendrix =D
A Sean Bean nevypadá, že je v ohrožení života. =D
http://www.moviezone.cz/clanek/29712-doctor-strange-proti-hannibalovi/
Hodnocení 80 %, ale do značné míry ovlivněné tím, že mám ráda dobovky a miluju špionážní filmy.
Cavill si hlasitě řekl o roli dalšího Bonda.
http://www.csfd.cz/film/12548-bourlive-vysiny/
Sám jsem jí neviděl celou, takže nemohu adekvátně hodnotit.
Ale musíš uznat, že film má pěkný obrázky a když tam proudy krve vlaží úrodu. Žáby lemují chodníky a nebe se dusí pod mračnem kobylek, tak člověk hnedka dostane chuť na nějaký pořádný egyptský God of War :twisted:
EDIT: tak se mi zdá, když si na to vzpomenu, že nějaký ty rány chyběly :-k