Simcity jsem hrál jen starší Societies a to bylo tak trošku o něčem jiném. Takže to srovnat nemůžu. Ale na první pohled je Skylines méně candy a má asi víc propracovanou správu města a dopravy.
@Everett_Young To asi nejde. Musel by sis tu hru koupit znovu přímo na steamu. Můžes si ji maximál přidat do knihovny, ale nebudou ti fukgovat žádný steamem přidaný hodnoty jako achievementy, workshop, atd. Jediné co bude fungovat je, že lidé uvidí co hraješ a budou to moci sledovat.
Všichni svou pozornost upírají na film, ale spolu s ním se dočkáme i dalšího WoW datadisku. Plamenná legie po dvou porážkách útočí znovu, aby dostala přes hubu. Co k tomu Kiljaedana vyjma sebevražedných sklonů vedlo nevím, ale použijí Sagerasovu potopenou hrobku jako portál. Nepřátele, co se návzajem neustále vraždí se zase jako na zavolanou spojí :D. Každopádně Sylvanas a Varian jsou COOL :D
Komentáře
tady jsem našel nejaká řešení, jenže hru přes steam nemam (což mi znemožnilo hrát i GoT mod) a ted se sere i normální hra, mam chut se na to vykašlat
@Paxter Redwyne to určitě ano, jen bych musel stahnout nejakou tu verzi kterou nemam, nebo to nejak depatchnout což neumim
Nebo už jste si kartičky vytiskli a nastříhali sami?
A jinak, už někdo paříte H7?
Dire Wolf - Silverback
Nejvíc se nabízí Zlovlk ale místo toho se přišlo s překladem: Krutý vlk - Stříbrohřbet a nakonec po vydání hry na člověka vybafne: Pravlk - Alfa samec