@hodor_the_king Ja som si to tiež našiel, ale mne našlo, že to povedal niekto na Zdi =D BTW asi by sme radiť nemali, na to by mal mať právo len autor, hoci je pravda, že ten sa nejakú dobu neozval.
EDIT: Á, to je tým, že ja som našiel fanfiction a neskontroloval to :D
Neurození Dorni... Napadá mě tak Areo a nějaký Písek. Areo je skoupý na slovo. Takže který Písek? Nejvíc mi to sedí na Elarii, ale o kom by mluvila? Takže co třeba Tyene? To je taková herečka, umím si představit, že to říká Doranovi ironicky a pak obrátí o sto stupňů. Anebo je to nějaký zapomenutý anonym z lidu a na to nepřijdu :)
Noo niekto to povedal Sfingovi :) Allerasovi :D to je isté :D Ja sa ospravedlňujem za neprítomnosť, uhádli ste to pekne :P Stačilo mi že komu, prípadne o kom bola reč ..
Fůůha to je těžký oříšek, tyhle jednokapitolovky..., vím přesně situaci, při níž by to bylo řečeno (házení jablek), vím že jich tam bylo 5, ale víc jmen než Pat a Alleras si nevybavím :-D
Komentáře
>odehrálo se to v dorne a adresátem je POV charakter----
EDIT: Á, to je tým, že ja som našiel fanfiction a neskontroloval to :D
Jinak mě nic nenapadá :D
Takže co třeba Tyene? To je taková herečka, umím si představit, že to říká Doranovi ironicky a pak obrátí o sto stupňů.
Anebo je to nějaký zapomenutý anonym z lidu a na to nepřijdu :)
@biggris adresat je arianne :-)