Za koho hrát hru o trůny? kdybych si vybíral podle toho, co bych tím mohl získat, vzal bych nějakého Malíčkova bodygárda či tak něco :D, čistě z pohledu sympatičnosti samozřejmě za jediného pravého krále, Stannise
Pokud bych hrál pro výsledek (nemyslím teď přímo ten železnej šrot v KL, spíše přežití dle "vyhraj nebo zemři"), určitě za Malíčka. Pokud bych měl hájit hodnoty, tak za Jonovu hlídku.
Já bych chtěl bojovat na straně Starků. Ovšem pokud bych měl říct, kterou postavou bych chtěl být, tak bych chtěl být Bran (i když děsně nesnáším zimu) a nebo Jon (ta zima...). Pokud bych mě jít do teplých krajin, tak by bylo super být Oberyn, i když jeho linka nemá moc sexy konec...
@Mikjan no když ten trůn zůstane jenom tobě tak jo :twisted:
V Západozemí bych si vybral ... asi Sansu, tu bych utěšoval a říkal jí jak si podmanit Údolí, malíček by "vypadnul" (vyhodíš ho dveřma vrátí se oknem, tak to u tamtěch dveří neplatí :D ), nebo bych se stal opatrovníkem Rickona.. Takže Starkové, možná ten Stannis ještě..
Ideálně bych byl panovníkem na Letních ostrovech a sr*l z vysoka na všechny a pil vínko :D
Jo, tak pokud by "se hrálo od znova" tak za Roberta (postavu na něj mám dost objemnou :o)). A první krok by bylo poslat Cercei na špalek, za to, že není dost Lyanna... (já vím, že by asi Tywin nebyl rád, ale snažím se uvažovat jak by asi tak Robert "hrál", kdyby měl druhou šanci a prostor...)
trochu nazpátek :-D: @Anonym a @alek ... jste moji lidi :king: ZA STARKY! :king:
s tím Malíčkem ... Nemyslím si, on vás toho tolik získat nenechá a nedá vám to...využije vás. A stejně podle mě ho někdo brzy zabije ... že Sanso (to její vtipné "vím co chceš Malíčku" v seriále je sice roztomilé a dětinské, když ju má Malíček pevně v rukou a pořád má navrch a spíš pořád manipuluje on s ní ale je to začátek... :king::spike::-D) ..... museli byste ho prostě podrazit dřív vy a sebrat mu jeho pozici :king::spike:;-)
@Mikjan no v podstatě tam hraje hru o trůny úplně každý, bez ohledu na jeho postavení či moc. Spíše jde o to, že někdo v ní má větší roli a někdo zase menší. Já bych sice měl tu roli hodně malou, ale to by mi nijak nevadilo. A kdybych si měl vybrat frakci, za kterou bojovat přímo, vybral bych si Starky. Mám totiž rád morálku a čest. :-)
Komentáře
kdybych si vybíral podle toho, co bych tím mohl získat, vzal bych nějakého Malíčkova bodygárda či tak něco :D, čistě z pohledu sympatičnosti samozřejmě za jediného pravého krále, Stannise
V Západozemí bych si vybral ... asi Sansu, tu bych utěšoval a říkal jí jak si podmanit Údolí, malíček by "vypadnul" (vyhodíš ho dveřma vrátí se oknem, tak to u tamtěch dveří neplatí :D ), nebo bych se stal opatrovníkem Rickona.. Takže Starkové, možná ten Stannis ještě..
Ideálně bych byl panovníkem na Letních ostrovech a sr*l z vysoka na všechny a pil vínko :D
A první krok by bylo poslat Cercei na špalek, za to, že není dost Lyanna... (já vím, že by asi Tywin nebyl rád, ale snažím se uvažovat jak by asi tak Robert "hrál", kdyby měl druhou šanci a prostor...)
@Anonym a @alek ... jste moji lidi :king: ZA STARKY! :king:
s tím Malíčkem ... Nemyslím si, on vás toho tolik získat nenechá a nedá vám to...využije vás. A stejně podle mě ho někdo brzy zabije ... že Sanso (to její vtipné "vím co chceš Malíčku" v seriále je sice roztomilé a dětinské, když ju má Malíček pevně v rukou a pořád má navrch a spíš pořád manipuluje on s ní ale je to začátek... :king: :spike: :-D) ..... museli byste ho prostě podrazit dřív vy a sebrat mu jeho pozici :king: :spike: ;-)