Myslím, že to byl Tyrion a ten který aspiroval, na smrt byl taky on... takže to hodil tak nějak do davu, nikoli jedné konkrétní osobě (která předtím řekla něco jako "Nechte ho zemřít"). EDIT... Hmmm, asi ne, to bylo asi přímější "Zabte ho!" "Nezabíjejte ho!"
Mě to zase naopak připadá jako slova někoho podřízeného k výše postavenému (alespoň si teda nepamatuju, že by Catelyn, Cersei, Margaery a spol o něco prosili). I když mě teď vlastně napadá, že Cat mohla prosit Bohy, aby Bran žil. A pokud byl autor muž, tak leda Sam, ale určitě neprosil o život Aemona, u kterého to bylo předvídatelné, ale spíš Jona, když byl raněn divokými?
Mne to zni jako Sansa. Ale vubec me nenapada kdy a komu...Teda napadlo me jenom, ze to mohla rict vojakum, kdyz se Joffrey chystal do boje u Cernovody:-D Edit: ted me jeste napadlo, ze to mohla rict Nedovi na turnaji, kdyz se meli utkat Loras s Horou. Akorat mi tam nesedi to mnozny cislo. Kdo u toho jeste byl? Malicek?
Komentáře
EDIT... Hmmm, asi ne, to bylo asi přímější "Zabte ho!" "Nezabíjejte ho!"
Edit: ted me jeste napadlo, ze to mohla rict Nedovi na turnaji, kdyz se meli utkat Loras s Horou. Akorat mi tam nesedi to mnozny cislo. Kdo u toho jeste byl? Malicek?