Tak Slova paprsku jsou už venku. 799 Kč (lepší je to asi koupit z prodejny Talpressu, tam to mají o nějaké dvě stovky levnější)... jsem rád, že jsem četl ebook za nějakých 16 doláčů :-D
Teď mě napadá... je tu ještě nějaký fanda Harryho Dresdena? :-)
@JoeGyry Já mám nejradši Kámen Mudrců, ten dětskej pohled na svět má něco do sebe. Naopak nesnáším Prince Dvojí Krve ( Vím, že když mi bylo deset, tak jsem po smrti Brumbála plakal).
Jinak strašně se mi nelíbí postava Snapea, šest dílů ho vykreslovala jako hajzla co šikanuje Harryho, potom z něj udělala vraha, to byla ta část, kdy se k averzi přidalo znechucení, a nakonec se z něj stal hrdina bez bázně a hany, z toho se mi chtělo zvracet
Já byla během čtení skoro stejně stará jako hrdinové, což má taky něco do sebe. Ale to čekání! (No to se nedá srovnat, co si stěžuju, že jo!) Mně nejvíc zasáhla smrt Siriuse. Třetí díl mám asi nejradši, potom poslední - hledání viteálů, oběti, staří známí a ten konec. Přiznávám ale, že poslední jsem četla jen jednou, v 18 s maturitou za dveřmi a novou láskou jsem se na nějaké repete necítila
@JoeGyry To som už kdesi videl. Myslím, že na nejakých anglických obálkach. Najlepší buď štvorka, lebo sa mi páčil ten rozložený plot twist, alebo päťka (celé reálie tých skúšok).
Nejraději v češtině mám 5 knihu dle mne má něco do sebe. Inak ted to čtu znovu v Aj v rámci příprav na vichry zimy, kdy nechci čekat na překlad. Z anglicky jsem se dostal teprv na konec druhé knihy a tam pro mne vede kámen mudrců :D
No u Pottera to šlo po OP do háje, moje oblíbené charaktery začali umírat ( Sirius, Brumbál, Hedvika, Remus, Tonxová a Fred) a svině typu Malfoyove se šťastně dožili konce
U mě taky jednoznačně vede trojka. Ale každý z těch dílů má nějaké suprové nej části, třeba v pětce tajná výuka, ve čtyřce mistrovství atd. ... ale mohla bych si zas dát někdy repete, už se mi na ně práší dlouho :idea:
U mě vede asi pětka, jinak to čtení v dětství, kdy jsem naprosto hltal každou stránku bylo parádní. Kdybych si to přečetl teď, možná by mě to ani tak nebavilo. Každopádně si vzpomínám, jak jsem v jedenácti tajně čekal na sovu, to bylo super. :-D
@Achileus náhodou snape je boží, jako jediný totálně nezbožňuje harryho a je to vlastně záporák na straně dobra :-D Poslední knížka ho ale naprosto zkazila, koneckonců, jako všechno....
Komentáře
Teď mě napadá... je tu ještě nějaký fanda Harryho Dresdena? :-)
Píšou, že vyjde 30. září
Naopak nesnáším Prince Dvojí Krve ( Vím, že když mi bylo deset, tak jsem po smrti Brumbála plakal).
Jinak strašně se mi nelíbí postava Snapea, šest dílů ho vykreslovala jako hajzla co šikanuje Harryho, potom z něj udělala vraha, to byla ta část, kdy se k averzi přidalo znechucení, a nakonec se z něj stal hrdina bez bázně a hany, z toho se mi chtělo zvracet
... ale mohla bych si zas dát někdy repete, už se mi na ně práší dlouho :idea:
Poslední knížka ho ale naprosto zkazila, koneckonců, jako všechno....