Ten Tommen se mi teda líbí, ačkoliv plagiát je jasný. Spíš na tom obrázku je zachycená ta nevinnost a naivita dítěte Tommena a zrůdnost, až ohavnost železného trůnu a všech nástrah které skrývá. Ale jinak souhlasím s @Dreamer . U Melisandry jsem si říkal že vypadá jako Esmeralda od Disneyho a že Stannis vypadá jako Mirek Táborský. Ten Jiný mě celkem zaujal. Jinak je to jako pouťový obrázky. Zlatý Simonetti, u kterého nemusím teda ztvárnění Dragonstonu jako venkovní dračí galerie (zrovna u toho místa mi vyhovuje spíš střízlivé seriálové pojetí).
Ja sa nemôžem zbaviť toho, že v tom Tommenovi vidím kráľovnú Alžbetu II. s nejakým pudlíkom. To, čo má Tommen na sebe mi takto z diaľky príde tak nestredoveky ako ženská košeľa.
Zrovna ta Dany mi tolik nevadí. Takovej Khalasar fashion style :D Prostě jinak než nám doteď byla na obrázcích představovaná. Ale pořád je to děsná pouťovka...
Komentáře
https://www.amazon.de/Song-Fire-2017-Calendar-Illustrations/dp/110196569X/ref=pd_ys_c_rfy_gb_54071011_0?ie=UTF8&psc=1&refRID=T91S508YCG3YQMAY831J