Váš oblíbený malý rod?

upraveno 22. července 2015 v Akce a hlasování
Jaký je váš oblíbený malý rod? Pro mě Dayne, Royce a Velaryon. Zpočátku jsem měl rád i Freye, ještě před Krvavou svatbou.
2»

Komentáře

• No jo, furt se proti tomu všude oháním a nakonec to tady sama rozkecám :D :wall:
  • Včetně postav, které mi ten rod vyšvihly - 5 rodů:
    Baelish - PETYR
    Hightowerové - díky Policejní akademii :o), tak ne, Gerold
    Redwineové - Olenna
    Umber - oba Jonové
    Mormont - Jeor, Dacey, Maege
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister Proč by Farmer pomáhal Tyrionovi? Nezapomeň, že je usvědčený královrah a otcovrah
  • @Jay Jo na královnu trnů jsem zapomenul to je jedna z nejoblíbenějších postav v knize a má velmi tuhý kořínek kolik že jí vlastně je kolem 70 ?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 27. července 2015
    @Tyrion Lannister Jenže vražda otce je po vraždě hosta v ZápadozemíZápadozemí nejtěžší zločin. Tywin zrůda byl o tom nemá cenu polemizovat. Příslib pozemků, to by je musel někomu sebrat (už takhle musí řešit, kde vezme pozemky pro Plumma). Spíš bych čekal, že pokud se vylodí většina lordů Západu se postaví proti němu, protože z jejich úhlu pohledu to bude uzurpátor
    @Tyrion Lannister Není Strážce západu Daven? Cersei taky může dávat tituly a pozemky, ale je politický i mocensky KO. Takže nikoho moc zajímat nebude
    @Tyrion Lannister Jaimeho politika nezajímá, ten žádnou cestu nenabízí. :-D
    Já bych si taky přál, aby Tyrion ziskal CR, ale i kdyby se mu to povedlo, nebude lehké si jí udržet
    @Tyrion Lannister Tyrion V. Beznossý :-) No obtěžovat ho budou minimálně příbuzní z Lannisportu, polovina toho města má lannisterskou krev.
    @Tyrion Lannister Podle Světa Ledu a Ohně byli čtyři Tyrion, kteří vládli jako králové pod SkálouSkálou. Jinak proč dávat Tyrionovi tak malé cíle jako dobytí CR? Podle mě se ožení s Daenerys a stane se králem Západozemí :-) Nebo se vrátí k Sanse a Lannisteru získají Rekotoci a Orlí hnízdo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.