@Kit No jasně, "kreativně to dává smysl, protože to tak chtěli". Tyhle "potvrzení" bych stejně jako v případě Jona Sněha brala s velkou rezervou. Tak oni zrovna v případě Standy neměli to srdce ukázat jeho krvavou smrt, protože ho měli tak rádi, jasně že to zní pravděpodobně. Kdyby to chtěli ukázat tak, aby to bylo bez debat, stačil stříkanec krve na Brienne nebo něco podobného. Ale jestli to tak je, tak zničili i postavu Brienne, gratulu tvůrcům k jejich umění.
Mně Píseň knihovnice sama nabídla, když jsem vracela Tolkiena, mohlo mi být tak nějak 13-14, tenkrát jsem odmítla, že toho mám na čtení zatím dost, a nakonec na to zapomněla. Číst jsem začala před pár lety (jo, díky seriálu), teď jsem za ten odklad ráda :-)
jsem lékárnice (ano i lékárnice se někdy potřebuje takhle vyparádit), jinak ten co operuje by měl být operatér, co jsem tak zatím slyšela...proto mi to nedošlo ;-)
@Tyrion Lannister Já bych tolik nadějí neměla. Jestli se "Štefan" už odmítl zapojovat, může to jenom kvůli tomu, že k ničemu víc už ho smlouva nezavazovala. Ale upřímně řečeno je mi po tom, kolik postav zprznili, už celkem jedno, co udělali s tou postavou ve svojí fanfikci (a lannisterské propagandě, jak poznamenala moje sestra =D)
Jako Tyrione, tys fakt myslel, že je John kaput? U Standy to chápu, že si to hodně lidí myslí i ty, ale myslím, že jsem to tu napsal už dostatečně jasně, ale i tak jen pro pořádek: JÁ SI MYSLÍM a věřím, že není mrtvý, ani Jon, ani Stannis, ani Myrcela, ani Sansa, ani Theon, jediný kdo to měl v tom posledním díle spočítaný a určitě nepřežil byla Myranda s ostatníma se určitě ještě uvidíme. :king:
PS: Osobně si myslím, že jen pro "zmatení" fanoušků, klidně ten rozhovor na rozloučenou se Standou udělat mohli, pak by to bylo třeba větší překvapení, kdyby se v seriálu objevil živý a zdravý! :-P
Komentáře
Co jinak, jak budete trávit rok čekání na novou sérii?? :-k
PS: Osobně si myslím, že jen pro "zmatení" fanoušků, klidně ten rozhovor na rozloučenou se Standou udělat mohli, pak by to bylo třeba větší překvapení, kdyby se v seriálu objevil živý a zdravý! :-P