Posouvat budeme, protože se ke zpracování v červnu stejně nejspíš nedostanu. Chcete do konce června, nebo do půlky července? Nebo ještě později? Ale na druhou stranu bych byla ráda, kdybyste se na posunutí záměrně nespoléhali a ten posunutý termín už byl konečný. Buďte trochu soudní a snažte se :)
Asi jsem horší než Martin. Uvidím, buď to nějak stihnu dopsat, nebo si počkám na další kolo. Musím vymyslet nějaký zpomalovač času, protože mi ho na psaní moc nezbývá. :-k
Celkově dobře, vlastně už jen dolaďuji menší neduhy a uvažuji, jestli to nemám protáhnout, protože se mi v hlavě vyrojilo vynikající druhá část, nebo to nechat na jindy. Uvidím, jestli tomu zbytku stihnu dát reálné základy. :D
No, tak to nakonec bylo fakt zajímavý :-D Já mám hotovo, za což jsem ráda, protože tentokrát to pro mě bylo, jak to říct... hodně alternativní. Ale co jsem si na sebe vymyslela, to jsem si napsala :-D Doufám, že bude další šestnáctka.. minimálně! :-D
Tak já tohle kolo budu pouze číst a komentovat, času je vážně pomálu. Ale v hlavě mám všechno vymyšlené, od prvního až do sto tisícího slova včetně rozšiřujících povídek. Dokonce jsem si začal dělat poznámky, abych na vše nezapomněl, takže až budu mít v druhé polovině prázdnin čas, vše napíšu. Jinak se těším na všechny povídky! :-)
@Gepeto Je takový rozdíl v e/a? Co jsem měl učitelku na angličtinu, tak jak byla zarytá "britská angličtinářka", tolerovala obojí. Ještě ke všemu to bylo i v učebnicích s "e". Ale pro klid tvé duše to upravím. :-)
Than a then jsou jiná slova, takže rozdíl to je asi jako hodinky a holinky,... a upřímně mám s tím sakra problém a jsem rád, že mi e-mail kontroluje významově vazby, protože tohle sekám 50/50... Takže si to pro sichr najdu. Than = Než (ve smyslu porovnávání "More than me") Then = tehdy, poté...
@Monte Karstark Řekla bych, že jo... A ty nám pošleš konečně něco ke čtení? :-) @CervenKa Tak zkus napsat jen nějakou srandu, nějakou jednohubku, ty to jistí ;-)
@Tyrion Lannister Ty jo, to bude počteníčko! :-o Včera mě zachvátila kreativita, a sice teda vrchol písemnictví to není, ale jako jednohubka snad dobrý :D
Komentáře
Ale na druhou stranu bych byla ráda, kdybyste se na posunutí záměrně nespoléhali a ten posunutý termín už byl konečný. Buďte trochu soudní a snažte se :)
Doufám, že bude další šestnáctka.. minimálně! :-D
Than = Než (ve smyslu porovnávání "More than me")
Then = tehdy, poté...
@CervenKa Tak zkus napsat jen nějakou srandu, nějakou jednohubku, ty to jistí ;-)
Včera mě zachvátila kreativita, a sice teda vrchol písemnictví to není, ale jako jednohubka snad dobrý :D
@CervenKa No vidíš! :-) Máš pochvalu :applause: