Byla tu ukázka, teď je tu "behind the scene" video. Takže Rastafarian Targaryen a Kit Snow vedou :D a ještě příchod Alfieho :D "v historii Coldplay je to první balada o incestu" .. a pak ty plakáty na konci :D "Taken on ice" :D
@Dreamer Taky mě napadlo že si to Emilia u mě celkem žehlí tímhle. Nejlepší na tom je, že Jacka Gleesona radši nepozvali, páč potřebují na tu charitu asi vydělat prachy. I Ramsaymu člověk ty stahovačky z kůže odpustí. Obávám se že představitel Joffreyho dopadne jak ta herečka z Angeliky nebo Potter :D:D
A příští díl seriálu se jmenuje "Tanec draků"! Takže je všem jasné, co nás čeká - Daenerys uspořádá taneční párty a protože je poslední z draků, bude mít pořádné sólo!
Mně to přijde k popukání, hlavně na konci khaleesi v teplákách a jak tam za ní ti draci rapově skáčou :-D:-D:-D . Jo a Drogon na klouzačce, ten je taky dobrej!
Ale to je náhodou hezké české řešení. Staročeská zabijačka na každém hraničním přechodu (klidně i na vnější hranici unie). Úplně vidím ty mastný huby od jitrnic a jelit :D Poláci by mohli třeba násilně křtít.. To se do Čech moc nehodí :D
Ale, tak mě se na tom líbí, že něco podobného jsem nedávno (3 týdny maximlně) psal v (tuším) kecálišti bez znalosti tohoto vtipu... a pěkně je to namalované...
Komentáře
Jorah :D :D
Byla tu ukázka, teď je tu "behind the scene" video. Takže Rastafarian Targaryen a Kit Snow vedou :D a ještě příchod Alfieho :D "v historii Coldplay je to první balada o incestu" .. a pak ty plakáty na konci :D "Taken on ice" :D
V tomhle případě se hádat nebudu, fakt je to jen pocit, nevím to určitě.
http://awkwardfamilyphotos.com/2015/06/10/awkward-dictator-photos/