@komodoro S Branem jsem stejného názoru :-) A vzhledem k tomu, že Bran-strom zná celý příběh (stejně jako my), tak bych řekl, že spíš chce Theona naživu. Po tom, čím Theon prošel, a jak se znovu naučil své jméno, tak by mi ho vážně bylo líto, kdyby ho teď popravili.
Pokud se ale nepletu, tak v Branově poslední kapitole bylo naznačeno, že viděl Theonovu smrt, nebo ne?
@Docik Jo ale Robb si myslel, že jeho bratři jsou po smrti arya je taky mrtvá a nemohl nástupcem učinit sansu neb to byla v té době už lady Lannister, takže mi zbyl jenom John ( ale bratři stále žijí a Arya taky)
@Monte Karstark Já vím, ale někde jsem si to přečetl jako John, ale nejde mi to přestat psát asi budu muset přečíst knihu, abych si to osvěžil po několika letech si jména opravdu nevybavím přesně
@p1e9t9r2: Jednak víme prd, co tam nakonec napsal, jednak je to jen cár papíru. Formálně Sansa sice byla Lannister, ale to ji samo o sobě nevylučuje z dědictví. A tak podobně,...
Komentáře
Pokud se ale nepletu, tak v Branově poslední kapitole bylo naznačeno, že viděl Theonovu smrt, nebo ne?