Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
179111213

Komentáře

• upraveno 12. prosince 2010
    No Flankere, já tvému otci přeji mnoho zdraví a dlouhá léta, ale jistě nemá elánu jako dvacátník. Navíc, Martin nevypadá moc zdravě a vitálně. Když si vezmem, že průměrná délka života mužů je v USA tak 75 roků(tipuju), tak má na to 13 let. To vzhledem k tempu jeho psaní je dost málo. Marin je stejně sketa, co když má třeba sedmdesátiletý fanoušky..ti se konce jeho ságy těžko dožijí:-(((
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. prosince 2010
  • upraveno 13. prosince 2010
    Nechci, aby to vyznělo nějak zle, ale přiznejme si, že lidé s "kondicí" jakou má George, se málokdy dožijí oněch průměrných 75 let jak uváděl Chmur. Hlavně cévy jsou hodně zaneřáděné u takovýchto lidí, takže ačkoliv je to smutné, je pravděpodobnější, že se konce nedočkáme, než že ano. :(
    No hlavně má určitě jiný zájmy něz jen psát knihy.. Já bych mu to ani nějak nevyčítal, kdyby s tim třeba po tanci s draky sekl... Myslim, že se najdou lidi, který dokažou napodobit jeho styl... Ostatně skvělej příklad výměny spisovatelů je Noc trifidů anebo Nedokončené příběhy dopsané synem Tolkiena.
    Usata: Rozhodne, nadeje umira posledni. Ale budme realisti a podivejme se na to strizlive. Martinovi je 62. Proc by mel na stara kolene sedet na zadku a psat knihy. Kvuli komu, kdyz jeho samotneho to nebavi? A co si budeme rikat, proc ty jezdis na kole? Proc ctes Sagu? Proc chodis sem na forum? Protoze je to pro tebe relax. Kdybys mela vic casu, jako on, taky budes vic relaxovat a ne pracovat ;-)
    Ešte sa môžme spoliehať na to, že akonáhle Martin uvidí GoT v televízii, tak ho to tak povzbudí, že kopne do vrtule a začne makať :)
    To jo, kór jestli v roce 2011 HBO pustí 2 série, jak je naznačováno. :-)
  • MIlMIl
    upraveno 13. prosince 2010
    A kde je napsaný, že se po x sériích HBO od knihy neodchýlí. Zvlášť pokud Martin nebude stíhat. Scénáristi prostě napíší svůj závěr ságy.
    Toto si Martin určite nejako poistil.
  • upraveno 14. prosince 2010
  • upraveno 20. prosince 2010
    Já na to, že tenhle Ned vypadá trochu démonicky. Pokud to tedy Ned je. :-)
    Podľa mňa nádhera.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. prosince 2010
    Nelíbí. Ne tedy přímo nelíbí, ale mohlo by to být lepší.
    Eddardovo horší já.
    upraveno 20. prosince 2010
    Něco jako Jasoň a Drsoň?
    Něco tak. Eddard, který si s Cersei zahrál hru o trůny, když mu to nabídla.
  • upraveno 21. prosince 2010
    mr. hyde from house of stark
    Mně se to líbí. Dost jsem se obával, že odteď budou všichni Nedové vypadat jako Sean Bean.
    Super, jen škoda, že jsou ty kalendáře poměrně těžko k dostání. Tuším, že jen přes amazon nebo ebay, a často celkem šílené poštovné. Ale asi do něj půjdu :)
  • upraveno 27. prosince 2010
    slabota.. nechápu, proč na všech dvanácti měsících není Jaime
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. prosince 2010
  • upraveno 27. prosince 2010
    Jaime ošahávající svou setru... Jaime v řetězech klečící před Daenrys (jako Vercingetorix před Césarem)... Jaimeho hlava v zběratelské kolekci Brana hned vedle hlav ostatních Lannisterů :-D
    upraveno 27. prosince 2010
    Proč před Daenerys? Zatim maximálně před Catelyn.
  • upraveno 28. prosince 2010
    není důležité zvítězit, ale zúčastnit se :)
    upraveno 28. prosince 2010
    Pokud ovšem neplatí "všem poraženým hlavy dolů"
  • upraveno 28. prosince 2010
    Vono Bran možná měl kdysi možnosť vidět Jaimeho "klečet" před Cersei... a víme jak to dopadlo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.