Pamatuju si, že jednou byly i v HK na fotbalovém stadionu - pak jsme se tam byli mrknout a furt tam byly žluté kovové konstrukce z nějakých prolézaček, tak jsme si na nich hráli na Hry bez hranic :).
@Hildegarda Šestka tak úplně mimo není. Topvar už nechci nikdy víc. Ráno po Topovaru bylo horší i než ráno po borovičce, ta aspoň desinfikuje, takže dvacítka je blbost :D Jinak 11ka je taky dobrá, možná bych doplnil ještě Mekyho Žbirku, lebo to je taký slovenský John Lennon (16) :D A č.21 je taky blbost, potom co jste měli na hradě vy.. http://highlife.sk/vyber-najvtipnejsich-vyrokov-prezidenta-ivana-gasparovica/
@pavel 21. nie je blbost, tyka sa sucasnych prezidentov ;) Kazdy, koho poznam, pije plzenske, ale borovicka is must be. Min tyzden bola v akcii v Lidli a muz sa potesil, ze na neho aspon niekedy myslim :)
@Hildegarda Vtipné je, že som k tomu odkazu chcel pri 4 podotknúť "Ř možno vysloviť neviem, ale viem použiť font, ktorý podporuje všetky znaky požadovanej abecedy" :D Ale vidím, že hovno baskervillské je ešte lepší príad.
@Gepeto Promiň, tak v Grasalkovičově paláci, či jak se to jmenuje :) Navíc nad Dunajem hrad máte, tak nevím proč se tam prezident nenastěhuje. Takový pěkný sídlo a on je radši v takové haciendě :D
@Hildegarda Můžu taky jednu? Fakt se vás někdo na takovou otázku zeptal? Je teda pravda, že slovenské pivo znám jen jedno a dlouho jsem vůbec netušila, že je slovenské. Jde o Zlatého Bažanta, točili ho u nás v HK a dost mi chutnal.
Komentáře
Já zas nikdy nevyženu z hlavy Deni Petiéa a jeho:
A č.21 je taky blbost, potom co jste měli na hradě vy..
http://highlife.sk/vyber-najvtipnejsich-vyrokov-prezidenta-ivana-gasparovica/
@pavel 21. nie je blbost, tyka sa sucasnych prezidentov ;)
Kazdy, koho poznam, pije plzenske, ale borovicka is must be. Min tyzden bola v akcii v Lidli a muz sa potesil, ze na neho aspon niekedy myslim :)
Jinak ta Maisie nemá chybu :D
Je teda pravda, že slovenské pivo znám jen jedno a dlouho jsem vůbec netušila, že je slovenské. Jde o Zlatého Bažanta, točili ho u nás v HK a dost mi chutnal.
Ta sestka bola vsak brana ako dobry vtip :)