TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1236237239241242362

Komentáře

• Fisk was just the beginning. The first Defender will be back for Season 2 of ‪#‎Daredevil‬ in 2016.
    :dance: :dance:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Z časti mi to opisom pripomína jedno slovenské dielo, na ktorého názov si nespomeniem, ale azda sa volalo po tej postave. Tam postaví dom, odíde do vojny a keď sa vráti, má v tom dome svoju milú vydatú za svojho brata.
  • Vikingové, tak nějak jsem si všimnul.. to udělali Bjornovi schválně ten trapno-fotbalovej účes? :D Když měl ten punkovej účes jako malej kluk, bylo to lepší. Tohle mi přijde strašně absurdní a vidím v tom jasnej úmysl na "zatraktivnění, každopádně se musím smát pokaždý co ho vidím :)
  • @pavel Myslíš ten culíček? Moje teorie je, že když ufikli Ragnarovi jeho cool cop, dali Bjornovi náhražku, jakože jde v otcových stopách + abychom nebyli ochuzeni o tento typ účesu.
    Opravdu vtipná náhražka :-D
  • @CervenKa úplně jsem si říkal co dělá v tom seriálu Lukáš Vácha :D :D
  • Já teda moc na pohádky (už) nejsem. Český večerníčky mám samozřejmě rád, ale nedávno jsem zapnul déčko a tam dávali Čas na dobrodružství a musím říci že je to tak debilní, až mě to uhranulo :D Sice nechápu proč to je to určený dětem, když tvůrce byl evidentně zfetován. Což naplat, jsem lapen :D

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @pavel Videl som na FB časť z toho, kde chcel od nejakej plamennej ženy, aby mu zapálila pochodeň.
    ,,Tak nejako nechápem, prečo potrebujeme pochodeň... Som tak trocha celá z ohňa."
  • @pavel Ta animace mi připomíná jeden (a bingo! google dokonce říká, že tam je fakt stejný tvůrce) úžasně absurdní animovaný počin:
    http://www.videacesky.cz/tag/odvazni-valecnici/page/3
    Nejlepší je Catbugovo minidrama s Rebeccou! Ty jo, zas si to budu muset někdy pustit :D
  • kouká někdo na TURN ? mi přijde že jedinej kdo tam za něco stojí je major André
  • @DanielSvatoš Nestraš, já čekám jenom, až bude víc dílů, ať to vidím naráz. Ale André byl můj oblíbenec i v první sérii, tak snad to tak hrozné nebude.
  • @brbr No vida, já jsem chtěla odepsat na tvůj původní dotaz ohledně této série, ale nějak jsem se k tomu nedostala, tak vidím, že už nemusím. Mě hodně nadchly první dva díly, pak to trošku ochladlo - asi hlavně kvůli tomu, jak je hlavní hrdina furt straaašně sociálně spravedlivý a soucitný. Ale naštěstí je celkově ten děj takový nejednoznačný, což se mi líbí. Takže sleduju dál.
  • Jsem jediný komu jsou obě hlavní ženské postavy TURN silně nesympatické?

Jinak u mě zatím vedou:
    major Hewlett
    Robert Rogers

A to je tak všechno. A snad za úplně nejnesympatičtější postavu považuji Abrahamovu manželku. To je opravdu unikát...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Díky za tip na Poldarka, po půl roce jsem začal sledovat nový seriál, to už u mě něco znamená :)
  • @Everett_Young souhlas a je zajímavé a že ty nejlepší postavy jsou Britové:) by mě zajímalo jestli to je účel :)
  • @Everett_Young Sice jsem stále neviděla druhou sérii, ale s hodnocením ženských postav musím souhlasit. A manželka je nána neskutečná.
  • @flanker.27 Snad tip nezklame.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @brbr Zatím mám za sebou tři díly a jsem spokojen :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @brbr Tak nám zrušili Forever :(
  • Tak jsem po těch jednoznačně kladných (až chvalozpěvných) ohlasech na True Detective z časových důvodů odsunul i sledování GoT S5E04 a přednostně shlédl onu vychvalovanou detektivní sérií z jižanské ho vidlákova. A řeknu vám - nelitoval jsem, ba právě naopak, jsem nadšen. Nejen samotným případem, který byl opravdu mimořádně temný, ale i způsobem vyprávění, nejen obsahem, ale i formou, která v mnoha aspektech předvádí jediné - skvěle zvládnuté filmařské řemeslo. A Rustovy úvahy o životě jsem si přímo vychutnával, stejně jako všechnu tu "jižanskou gotiku". Prostě díky za tip - má to jedinou chybu a tou je konec po 8 epizodách :-( .
  • @Crocuta Holt, přestali v nejlepším. Ale neplakej, za chvíli tu máme druhou sérii. Jenom se bojím, že už to nebude ono, ta laťka je opravdu hodně vysoko.
  • Juch, juch, začala siedma séria austrálskeho MasterChefa. :) Dúfam, že si udržia štandard nastavený po vynikajúcej šestke.
  • @Arutha Jo, těším se na to, ale stejně jako ty se toho i mírně obávám. Ona Kalifornie (kde se to má asi odehrávat) je přece jen něco úplně jiného než louisianské bažiny. Ale na druhou stranu - s kvalitním příběhem, režií a herci se dá skvělý seriál natočit v jakémkoliv prostředí, čehož je důkazem zasněžené minesotské Fargo.
  • @Arutha Jo, jasně :-D .
  • @Crocuta Jestli se nepletu, tak se vyměnil i režisér a zůstal jen scénarista. Takže si nedělám moc velké naděje, ale i tak tajně doufám.
    Jo a ještě nějaké novinky:
    http://www.edna.cz/true-detective/clanky/okultismus-o-tom-uz-druhy-temny-pripad-nebude-rika-nic-pizzolatto/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.