To je stejně super jak si z nás na toho apríla dělá prdel i to počasí. Do držky vám svítí slunce. Do palice vám bubnují kroupy a do toho máte co děla aby jste v tom větru nespadli na hubu. A teď co s tím? V bundě jste spocený. Bez bundy zmoklí. A ten deštník sotva udržíte v ruce, a to jste ho ještě ani neroztáhli.
@Montezuma3 U nás dopoledne svítilo slunko a pěkně foukalo, tak jsem dala prádlo ven. No, než jsem to odpoledne suché sesbírala, stihlo to několikrát zmoknout, zasněžit a posypat koupama. Ještěže foukal ten vichr a vyfoukal to.
nechybí nic, jsou tu všechny nezbytné prvky moderní akční komedie, brutální hipsteři s bouchačkama, severští bohové, nacistická hrozba, dokonce i Tyranosaurus =D
@Montezuma3 To je dobré, trojka má iného herca a dá sa len s privretím jedného oka. Štvorka má zase iného herca (tentokrát dokonale otravného) a akosi mi uchádza pointa, kde je tam to "Sám" a kde je to "Doma", takže sa to dá len so zavretím oboch očí. Päťku som ani nevidel a vyzerá to tak, že už im bolo trápne dať tam štvrtého predstaviteľa, tak je to pre istotu úplne iná postava :D
Komentáře
Nejvíc mě překvapila ta bouřka když sněží.
nechybí nic, jsou tu všechny nezbytné prvky moderní akční komedie, brutální hipsteři s bouchačkama, severští bohové, nacistická hrozba, dokonce i Tyranosaurus =D
Taky přihodím troškou do mlýna. Noví profesionálové.
2. Nikdy nevyženu z hlavy pohled na Marcelu Augustovou a Petra Vichnara ve veselých kostýmech :D :D :D