@M1on Řekla bych, že tohle je ta větší mrcha. Ta největší loď, co Impérium mělo, a ta se jmenovala tuším jinak. Ale fakt si nejsem jistá. Musím si to pak najít.
Tak mě ten reset té Evropské Unie nevadí vyloženě. Ty knížky mě moc nebavily co jsem četl (nevím jak se jmenovala, ale galaxii napadla nějaká rasa co měla jakési organické lodě a mohli brát podobu jiných lidí, tím že na sebe brali nějaké organické obleky či co.. vůbec mě to nebavilo a ani jsem nedočetl (i když třeba části s Lukem nebo Marou byly fajn)).
Kdyby se rozhodli zfilmovat byť jen něco z toho, tak by to dopadlo tak jako Píseň.. Zarytí fanoušci by to vyhejtovali jako gondoly Enterprise a uniformy v Abramsově StarTreku.. I když trekkies jsou možná větší fundamentalisti a celkově komplikovanější osobnosti než fanoušci předaleké galaxie.. Ale takhle můžou začít s čistým štítem.
Co se týká těch mezi epizod, které budou prokládat hlavní trilogii, ví se o čem budou? Slyšel jsem že Boba Fett (z toho moc nadšenej nejsem, neměl jsem nikdy moc tu postavu rád..), příběh Yody (to by bylo moc pěkný :) ); I když někdy bych i rád viděl Starou republiku.
Draci a dinosaury... neobvyklá kombinácia, však? Čo majú spoločné? Dátum 12.6.2015 patrí vydaniu filmu Jurassic World. V ten istý deň by sa mal dočkať aj Warcraft film svojho prvého verejného traileru! Ďalší trailer bude zverejnený v zime - 18.12.2015 a to pred vydaním Star Wars: The Force Awakens. Narozdiel od traileru ukázaného na poslednom BlizzCone, tieto budú prístupný pre celý svet.
Okrem toho predstavujeme aj nových hercov a ich postavy:
Callum Keith Rennie ako Moroes Terry Notary ako Grommash Hellscream Dylan Schombing ako Varian Wrynn Ruth Negga ako Lady Taria, manželka Llaneho
Ukradli scénu s džípem a místo džípu dali skleněnou kouli a mnohem protivnější spratky, well done :wall: Digi ještěrky nesahají Spielbergovým loutkám ani po paty.
Ten malej kluk v Ironmanovi byl vtipnej, ale to byl vtipnej film, tady to bude vtipný tím jiným způsobem. Nejvíc mě děsí to zmutovaný monstrum a cvičení raptoři... a Chris Pratt do každé rodiny. Než se natočí druhý Strážci Galaxie, tak toho herce budu nesnášet. U tohohle tématu jinou "originální zápletku" těžko vymyslí, už i dvojka a trojka vykrádaly první díl.. Máme tady park, něco se pokazí, lidi umírají a hrdina/hrdinové musí zachránit děti.
Komentáře
Kdyby se rozhodli zfilmovat byť jen něco z toho, tak by to dopadlo tak jako Píseň.. Zarytí fanoušci by to vyhejtovali jako gondoly Enterprise a uniformy v Abramsově StarTreku.. I když trekkies jsou možná větší fundamentalisti a celkově komplikovanější osobnosti než fanoušci předaleké galaxie.. Ale takhle můžou začít s čistým štítem.
Co se týká těch mezi epizod, které budou prokládat hlavní trilogii, ví se o čem budou? Slyšel jsem že Boba Fett (z toho moc nadšenej nejsem, neměl jsem nikdy moc tu postavu rád..), příběh Yody (to by bylo moc pěkný :) ); I když někdy bych i rád viděl Starou republiku.
Řekla bych, že i Boba Fett a Yoda jsou jen dohady.
Draci a dinosaury... neobvyklá kombinácia, však? Čo majú spoločné? Dátum 12.6.2015 patrí vydaniu filmu Jurassic World. V ten istý deň by sa mal dočkať aj Warcraft film svojho prvého verejného traileru! Ďalší trailer bude zverejnený v zime - 18.12.2015 a to pred vydaním Star Wars: The Force Awakens. Narozdiel od traileru ukázaného na poslednom BlizzCone, tieto budú prístupný pre celý svet.
Okrem toho predstavujeme aj nových hercov a ich postavy:
Callum Keith Rennie ako Moroes
Terry Notary ako Grommash Hellscream
Dylan Schombing ako Varian Wrynn
Ruth Negga ako Lady Taria, manželka Llaneho
http://film.moviezone.cz/star-wars-rogue-one/trailery/
Ukradli scénu s džípem a místo džípu dali skleněnou kouli a mnohem protivnější spratky, well done :wall: Digi ještěrky nesahají Spielbergovým loutkám ani po paty.