Přiznám se, že já vůbec nevím, kdo to Nissa je. :oops: Ale povídka je hodně dobrá. Autor dokázal na velmi malém prostoru vytvořit skvělou atmosféru, za to palec nahoru. A díky dobrému zpracování jsem povídku přečetl snad na dva nádechy. Super. :applause:
@Dreamer Obě dvě povídky byly skvělé! U této bych ti ještě navíc chtěla pochválit: po přečtení Ohně jsem čekala, že tato bude o Velkém Jiném, takže mě příjemně překvapilo, že jsem téma neuhádla. Takže bod za nepředvídatelnost, i když nevím, jestli plánovanou :)
Mě vždycky štvala legenda o hrdinném Azorovi a jeho manželce, která na tlesknutí naklusala a s písní na rtech nastavila hruď a náš hrdina ji bez mrknutí oka probodl :) chtělo se mi tu pověst pořádně uzemnit a vymáchat v blátě.
P.S. chápu, že je to báje/legenda a ty už takové bývají, jen mě zajímal, jaký by mohl být skutečný základ.
Komentáře
Ale povídka je hodně dobrá. Autor dokázal na velmi malém prostoru vytvořit skvělou atmosféru, za to palec nahoru. A díky dobrému zpracování jsem povídku přečetl snad na dva nádechy. Super. :applause:
P.S. chápu, že je to báje/legenda a ty už takové bývají, jen mě zajímal, jaký by mohl být skutečný základ.