Milý přátelé čtenáři, nevím jak vy ostatní, ale já jsem již překlenul první půlku povídek. Musím přiznat, že tohle kolo je BOŽÍ!!!! WUÍÍÍÍÍ :-D Potom co jsem přečetl, tak mám takové tušení, že budu zase bojovat s rozdělením bodů.
dočteno :-) a je fakt že jsem teda taky těžce bojovala s body, měla jsem dva favority, a snažila jsem se to rozdělit spravedlivě, těch 35 bodů se mi nejdřív zdálo až moc, ale ve vysledku člověk pak musí s rozdáváním šetřit :D občas bych dala aji o půl bod navíc :D
Já se omlouvám, ale hlasovat asi nebudu. Nemám všechno přečtené a na čtení teď nemám vůbec čas a bohužel ani chuť a náladu. Do příštího kola se polepším. :-(
už je to pár dní, co mám dočteno. ale kvůli své nechuti k matice (a že to byla těžká matika), jsem se k hlasování dostala až dnes :) pětibodový favority jsem měla 2, tak schválně, jestli se některý z nich umístí jako topka
Ohodnoceno :) mám počmáraný celý papír složitými výpočty (na úrovni 1+1), různými znaky a šipkami, snad jsem se nikde nesekla, rozdělit body bylo fakt peklo.
Komentáře
(Autor povídky č. 8 mi dluží čokoládu.)
Pěkné číslo :-) Jdu se do něčeho pustit...
@Montezuma3 Kombinace různých faktorů (sorry za pozdní odpověď).
už je to pár dní, co mám dočteno. ale kvůli své nechuti k matice (a že to byla těžká matika), jsem se k hlasování dostala až dnes :) pětibodový favority jsem měla 2, tak schválně, jestli se některý z nich umístí jako topka