Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1327328330332333368

Komentáře

• Dany: odbarvená cikánka (talent už holt v maskérně nenajde)
    Arya: supr
    Tyrion: bojí se on nebo já?
    Jon: bojim se, že mě poblije
  • upraveno 12. března 2015
    Mě to černá vobočí k blonďatým vlasům taky rve. Ale buďme rádi že nemá zrzavýho bobra a v podpaží třeba grošovaný drny.
  • @StandazPorubhradu Dik, uz to mam :)

Je ironicke, ze prave dnes :(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. března 2015
  • Bola som si stopeo ista, ze viem odpoved na Druhy tajny bonus v Kniznej sifre a neberie to :(
  • @Hildegarda mně to taky nešlo, ale jestli myslíš to co já, tak zkus zadat autora/autorku a ne dílo nebo postavu
  • Šmarjá, tam je už druhý tajný bonus? =D
  • @Jitka Uz mi docvaklo. Prvy riadok som mala citat pozornejsie :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Teda dřív než Sandor a Sansa mě vyskočil Dunk a Rohanne.
  • Sansa tady vypadá trochu jako liliput :D nějak mi nesedí proporce těla a Sandorovi nechybí éterická krása elfa. Autor obrázku má mnohem vydařenější kousky, tenhle se moc nepovedl.
  • @Dreamer: Proč liliput? mě se zdá, že klečí...
  • Spíš bych řekla, že jsou na schodech. Ale i tak je prťavá.
  • upraveno 19. března 2015
  • Nezapomínejte že Sandor má +-210cm a knižní Sansa není Sophie Turner která měří 180cm. Takže ten výškový rozdíl mezi nimi klidně může těch 30-40cm být.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. března 2015
    @Chmur Tak máš pravdu soudruhu. Robert měl 6,5stopy, což by odpovídalo 195cm (hra o trůny kapitola kde Robert přijede na zimohrad), Ohař má být o kousek menší než Hodor (ono je tam na jednom místě napsáno že Robert, jeho bratři i Sandor jsou menší než Hodor který je menší než Gregor, ale pak je tam zase napsáno že Sandor je vyšší než Robert i když robert je mohutnější), který má 6,9 stopy (207cm) - takže bude mít něco mezi 195-207 cm, takže to můžeme zaokrouhlit řekl bych na ty dva metry rovné. Což nic nemění na tom, že knižní Sansa asi metr osmdesát nemá (To má Dacey Mormont, a Sansa je menší) takže mezi nimi pořád těch 30cm být může. Ale rozdíl na obrázku je vážně moc.

EDIT: Tak na zahraničních fórech jsem se dočetl že prý má ohař 6,8 stopy (
    204cm) ale nevím kde k tomu číslu přišli.
  • @CervenKa aha, na schodech to mě nenapadlo a nezdá se mi, že klečí.
  • Jedna z mála výšek udaných v knize absolutně, jak píše EY, je Robertových 6,5 stopy (v Eddardově kapitole při jejich setkání na Zimohradě). Dle současné definice imperiální stopy (30,48 cm), je to přesně 198,12 cm.

V těch relativních výškách má Martin trochu hokej, nicméně
    Brienne má být vyšší než Robert (spíše těsně).
    Sandor má být vyšší než Brienne (viditelně).

Těch 6,8 stopy si dle mého vycucali z prstu, případně nějaké encyklopedie. Proč ne..

Což nic nemění na tom, že ten přerostlý elf na obrázku není Ohař, výška nevýška :-)
  • Kdyby vypadal Ohař takhle, pochybuju, že by si od něj Sansa držela takový odstup, jaký předváděla po celé tři knihy :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Pěkná koza...ééé vlastně dračí královna :D
  • upraveno 27. března 2015
    @Zlord_Antiježíš Jo no jóoo oni jsou tam i draci =D =D :roll:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.