AGOT BG (Brno, Bratislava...)

upraveno 6. května 2011 v Deskové hry
«13456

Komentáře

• upraveno 4. prosince 2010
    Dovolil jsem si to přesunout do kategorie AGOT hry. Já jinak můžu příští týden středa-pátek.
  • upraveno 7. prosince 2010
    No vidim, že předvánoční období je fakt smrtící, mě už taky pomalu zmáhá konec semestru, takže leden to asi jistí :-)
  • upraveno 7. prosince 2010
    Ja muzu treba pa, so, teoreticky ne, kdyby se nekomu chtelo... :)
  • upraveno 8. prosince 2010
    Jsem pro patek a nedeli:-)
    Já bych v pátek mohl. Tak co, Jaime, Amaroune a další? Ještě minimálně dva lidi by to chtělo.
    Pátek můžu :-)
  • upraveno 9. prosince 2010
    Do pátku mi něco vlezlo, takže přes den jsem vytížen, ale na večer budu volný. Takže v kdo a jak může? Pokud bystee chteli hrat prilis brzo, tak navrhuju sraz v Outpostu a ja doraim pozdeji. Jinak muzeme na Palube.
  • MIlMIl
    upraveno 9. prosince 2010
    Pokud chcete dělat celý víkend, možná by nebylo špatné spojit to s nějakým conem (třeba Pragofest 3.-6. 2. 2011). Rád bych se podobné akce taky zúčastnil, ale mám to Brno 140km, Praha a Blava 250, takže jeden večer moc nehrozí.
    Vubec bych se nebranil hrat od cca 17-18 hodin. A to klidne v nejake cajovne, kde maji velky stul a maji do 23h. Takze napriklad Dobra Trafika na Ujezde.
    No, ja hru klidne vezmu:-)
    Piokud se dohodneme na patku, tak napisu 2x dvoum lidem, takze mozna budeme kompletni. Ale potrebuju potvrzeni, ze jako jdeme.
    Aqwarty: rozhodne napis.
    Já končim ve škole někdy v 14:00 potom volno... Jen mne někam potom řekněte místo , čas
    Takze 22 minus 3 hodiny, to je 19h. Nejpozdeji v 18 hodin sraz (i kdyz bych radeji v 17:30, abychom stihli zrekapitulovat pravidla). Ok? Takze sraz bude v cajovne Dobra Trafika na Ujezde, zastavka Helichova.
    jj, já s tím teda počítám, začátek nejradši co nejdřív, třeba 17.00, když budete moct.
    Muzu tak od 18:30 tj. kdyztak dejte vedet kolem 18h, kolik vas je a jak dlouho budete jeste resit pravidla, stavet plan a tak. Proste jestli mam dorazit nebo ne.:)
    Já snad budu stíhat 17 hodinu ....
    ja zitra nemuzu, ale aspon dobra zprava - od vanoc budu mit komplet vsechny tri deskovky (tedy zaklad a obe rozsiteni) + to sem sice nepatri ale: z toho hbo to budu nahravat, takzte neni problem predat (kdyz zrovna udelame bg sraz:)
  • upraveno 10. prosince 2010
    Tak v kolik to teda odstartujem? Kolik nás bude? (Podle toho se asi rozhodne, esli budem čekat na Shaka, co?) Psal jsem ještě Andremu...
    Hele já se tam dostanu tak na tu Pátou nejdřív....
    Zpet, ja jsem uplnej idiot. Ja od zacatku prosince mam v 18:30 kazdy patek trenink a uplne na to zapominam. Vsem se omlouvam, ale ja dneska neprijdu....
    Ahoj, někdy bych AGoT taky rád záhrál (jak bg, lcg, BoW). Tak kdyby se ještě něco konalo, tak bych se mohl někdy taky uvolnit. :) Jo a jsem z Prahy.
    Jak teda ruší se to ?
    No vzhledem k tomu, že s aqwartym měli přijít potenciální další lidi a hlavně hra, tak bohužel jo, sorry...
    ok ok
  • upraveno 17. prosince 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.