Do pátku mi něco vlezlo, takže přes den jsem vytížen, ale na večer budu volný. Takže v kdo a jak může? Pokud bystee chteli hrat prilis brzo, tak navrhuju sraz v Outpostu a ja doraim pozdeji. Jinak muzeme na Palube.
Pokud chcete dělat celý víkend, možná by nebylo špatné spojit to s nějakým conem (třeba Pragofest 3.-6. 2. 2011). Rád bych se podobné akce taky zúčastnil, ale mám to Brno 140km, Praha a Blava 250, takže jeden večer moc nehrozí.
Vubec bych se nebranil hrat od cca 17-18 hodin. A to klidne v nejake cajovne, kde maji velky stul a maji do 23h. Takze napriklad Dobra Trafika na Ujezde.
Takze 22 minus 3 hodiny, to je 19h. Nejpozdeji v 18 hodin sraz (i kdyz bych radeji v 17:30, abychom stihli zrekapitulovat pravidla). Ok? Takze sraz bude v cajovne Dobra Trafika na Ujezde, zastavka Helichova.
Muzu tak od 18:30 tj. kdyztak dejte vedet kolem 18h, kolik vas je a jak dlouho budete jeste resit pravidla, stavet plan a tak. Proste jestli mam dorazit nebo ne.:)
ja zitra nemuzu, ale aspon dobra zprava - od vanoc budu mit komplet vsechny tri deskovky (tedy zaklad a obe rozsiteni) + to sem sice nepatri ale: z toho hbo to budu nahravat, takzte neni problem predat (kdyz zrovna udelame bg sraz:)
Zpet, ja jsem uplnej idiot. Ja od zacatku prosince mam v 18:30 kazdy patek trenink a uplne na to zapominam. Vsem se omlouvam, ale ja dneska neprijdu....
Komentáře