Jsem Stark, jak jinak :) Ale u některých z těch otázek jsem si odpověď vybírala spíš přibližně. Zrovna ta dovolená mě taky přímo neoslovila ani jedna a tak jsem vybrala Paříž a namlouvala si, že tím určitě myslí turistiku po památkách...
Hmmm, já vím, že to úplně nesouvisí, ale dnes (Den Země) je na googlu test "jaké jste zvíře" (proklikne se tam z té planety v nápisu Google) ... no, mě vyšla Krakatice obrovská. Sláva Greyjoyům. :o)
@Dreamer: To se s přihmouřením všech očí dá na Západozemí napasovat... tomu se říká Komodský drak. @Achileus: Zkusmo jsem to dal "trochu jinak" a taky vypadl... nebýt tam obrázek, tak netuším. @Montezuma3: Určitě jsem krakatice kvůli vybrané svačině z mořských plodů...
V testíkoch z príspevkov som zistila, že som Baratheon, ale vlastne Margaery Tyrell a zomriem umučená Ramsayom (s fotečkou Theona nad popisem mého úmrti). A potom som sa ešte stala rodeným lídrom Targaryenom. :D
Komentáře
Ale u některých z těch otázek jsem si odpověď vybírala spíš přibližně. Zrovna ta dovolená mě taky přímo neoslovila ani jedna a tak jsem vybrala Paříž a namlouvala si, že tím určitě myslí turistiku po památkách...
PS: myslím že za jídlo je tam přísada ještě od Tullyů
Tedy hezkej, hotkokrevnej a vypočítavej..
Osobně by se mi líbila kombinace Jaime a Lyanna. Z nich by mohl být bezva pár.
(proklikne se tam z té planety v nápisu Google)
... no, mě vyšla Krakatice obrovská. Sláva Greyjoyům. :o)
@Achileus: Zkusmo jsem to dal "trochu jinak" a taky vypadl... nebýt tam obrázek, tak netuším.
@Montezuma3: Určitě jsem krakatice kvůli vybrané svačině z mořských plodů...
2x lannister
pak po jednom tuším tully a baratheon :)