Hmmm, včera jsem po dlouhé době opět viděl Hon na ponorku... Sean Connery je v tom skvělý, ale mě pobavilo, že první mrtvá postava celého filmu -politruk na Rudém říjnu- se jmenuje Putin... a navíc herec, který jej hraje má na CSFD profilovou fotku, že by mohl z fleku zaskočit... no dobře, až tak podobný mu není, ale jisté rysy společné má. Jinak podle všeho jde o náhodu, nikoli o záměr, neboť film je 1990, zatímco V. V. Putin opustil KGB a vstoupil do politiky až 1991.
@Gepeto V 8bitové hloubce ano. Ale počítač je schopný i větších čísel. A teď si představte, kdyby ta knížka byla v 48bitové hloubce. Byla by velká asi jako auto a každé písmenko by mělo svůj unikátní odstín. Jen nevím jestli by tokové čtení, obsahující přes 280 biliónů znaků, bylo zábavné :-k
@Montezuma3 Tak ja sa najčastejšie (minimálne pri stránkach) stretávam práve s 8-bitovými, takže mi nenapadlo to zvyšovať :D Mne 16 777 216 rôznych farieb a odtieňov úplne stačí.
Súhlasím, bolo by to zbytočne natiahnuté. :D Možno to tak malo najskôr byť, ale editor(ka) sa rozhodol(a) to trošku preškrtať.
@Krisa Ak je to Jason Momoa a tamto má pripomínať Poseidonov zubec, mohla by to byť paralela na Aquamana (neviem ako má vyzerať, ale má ho na 2018), poprípade nejaké Justice League, čiže by to mohlo naznačovať zjednotenie hrdinov (vidím tam Supermana, Wonder Woman, Batmana apod.), potom ešte bude hrať Aquamana v Batman vs. Superman. A ešte má nejaké Sugar Moutain. To len tipujem.
Yops, je to fotka z moviezone.cz a hneď na hlavnej stránke je oznámenie o Aquamanovi.
@Krisa Akokoľvek som Aquamana nevidel, tiež som si predstavil typického hrdinu v striptízovom oblečku, ktorý by vrhal bublinky na nepriateľov :D Keby nebolo Googlu tak by som to nezistil :)
Boli ste niekto na Jupiter Ascending? Zo všetkých strán počujem, že je to sračka, ale rád by som tomu dal šancu, už len kvôli Stephenovi Hawkingovi v roli hlavného zláča. :)
@Arutha Je to další film pro mladé dospělé o výjimečné dívce (v tomhle případě obzvlášť průměrná pipka, která pořád někam padá) a jejím princi. Wachowští se zkrátka pokoušeli o Hvězdné války a vyšel jim z toho Flash Gordon. Ale jestli ti "výkon" Eddieho Redmayna, která se skládá z divného chrapotu a psychotického zvýšení hlasu, a sloní a ještěří muži stojí za ty peníze, tak do toho =D
Komentáře
Jinak podle všeho jde o náhodu, nikoli o záměr, neboť film je 1990, zatímco V. V. Putin opustil KGB a vstoupil do politiky až 1991.
Tak tohle vypadá jako moderní pocta hororového fandy del Tora Poeovi. Těším se, ale kdy už ho konečně nechají natočit toho Lovecrafta? ;-)
,,...Získal niekoľko ocenení... Aj za najlepší scenár..."
@Dreamer Ono na počítači by malo byť možné vygenerovať cca 254 odtieňov.
A teď si představte, kdyby ta knížka byla v 48bitové hloubce. Byla by velká asi jako auto a každé písmenko by mělo svůj unikátní odstín. Jen nevím jestli by tokové čtení, obsahující přes 280 biliónů znaků, bylo zábavné :-k
Súhlasím, bolo by to zbytočne natiahnuté. :D Možno to tak malo najskôr byť, ale editor(ka) sa rozhodol(a) to trošku preškrtať.
ach jo :( nechte Ripleyovou spát, existují pouze tři Vetřelci a finíto.
Ak je to Jason Momoa a tamto má pripomínať Poseidonov zubec, mohla by to byť paralela na Aquamana (neviem ako má vyzerať, ale má ho na 2018), poprípade nejaké Justice League, čiže by to mohlo naznačovať zjednotenie hrdinov (vidím tam Supermana, Wonder Woman, Batmana apod.), potom ešte bude hrať Aquamana v Batman vs. Superman. A ešte má nejaké Sugar Moutain. To len tipujem.
Yops, je to fotka z moviezone.cz a hneď na hlavnej stránke je oznámenie o Aquamanovi.